Labdarúgás

2023.11.12. 07:30

A nyertesek útján maradna a Szolnoki MÁV

A legutóbbi mérkőzésen a Szeged II. otthonából hozta el a három pontot a Szolnoki MÁV együttese, ezúttal viszont hazai pályán győznének Horváth Csabáék. Ellenfelük a 13. helyen álló Füzesgyarmat lesz, amely ellen mindenképpen Tisza Kálmánék tűnnek a mérkőzés esélyesének.

Jegesi László

Pelles Patrikék (kékben) egy győzelemmel maguk mögött tartanák a Füzesgyarmatot a tabellán

Fotó: Kiss János

NB III. Dél-Keleti csoport, 15. forduló

Vasárnap 13.00

Szolnoki MÁV FC–Füzesgyarmati SK

Talán mondhatjuk, hogy a Szolnok csapata felszálló ágban van, ám sajnálhatja, hogy Békéscsabán előnyből sem sikerült a pontszerzés, ugyanígy a Kecskemét II. ellen hazai pályán elhullajtott pontokat is. Az együttes a sűrű középmezőny tagja, innen a hatodik hely és a kiesőzóna egyaránt karnyújtásnyira van. Arra, hogy innen merre tovább, a soron következő három forduló akár választ is adhat. Csáki Kálmán kapus még nem épült fel, ezért továbbra is a veterán Ulvicki Attila áll a kapuban. Kardos Norbert sérülés, Kópis Róbert pedig eltiltás miatt nem lesz bevethető, emiatt valószínű, hogy Tisza Kálmán kerül majd a védelem tengelyébe.

Ellenfelük rapszodikus teljesítményt nyújt – zsinórban hat vereség is szerepel a nevük mellett – és a tabella tizenharmadik helyét foglalja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában