Labdarúgás

2023.12.12. 17:56

Vb-bronzérmes magyar focisták lépnek pályára Cegléden

Negyven csapatot várnak a szervezők karácsony előtt Ceglédre, egymillió forint a tét.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Gál József sportcsarnokban esedékes nyílt és senior tornára az ország szinte minden pontjáról érkeznek csapatok. Ráadásul a vb-bronzérmes minifoci-válogatott tagjainak nagy része is ott lesz a tornán – írta az origo.hu.

A torna híre hamar bejárta az országot, többek között Győrből, Debrecenből, Nagykanizsáról, Nyíregyházáról és Budapestről is érkeznek csapatok, nem beszélve a régió legjobb kispályásairól. Nem is meglepő, mivel igazán nívós eseményről van szó, amelyen a nyílt torna összdíjazása egymillió forint lesz – tudatta a hírportál.

A tornán az előzetes nevezések alapján az egy hónapja befejeződött minifutball-világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott tagjai közül is sokan tiszteletüket teszik a kétnapos versenyen, melyre nézőként a belépés díjtalan. Összesen 32 csapatot várnak a nyílt kategóriában, nincs semmilyen megkötés, bárki szerepelhet. Egy nyolccsapatos senior tornát is megrendeznek, amelyre a 40 évnél idősebb sportolókat várják.

A tornáról további információk ide kattintva olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában