Kosárlabda

2024.01.14. 12:24

Szarvas Gábor: jobban akartuk a győzelmet

Férfias derbit nyert meg szakvezetője, Szarvas Gábor szerint szombaton az Olajbányász.

Rózsa Róbert

Szarvas Gábor meglátása szerint csapata az elmúlt meccsek vereségeiből fakadó dacot használta ki a DEAC ellen

Forrás: MW Archívum

Fotó: Mészáros János

Mint írtuk, az NHSZ-Szolnoki Olajbányász együttese szombaton stabil játékkal legyőzte a DEAC együttesét az NB I.-es alapszakasz 16. fordulójában.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Szarvas Gábor, a Tiszapartiak vezetőedzője azt mondta, férfias derbit vívtak egymással, mindketten felkészültek a másikból, de az Olaj jobban akarta a győzelmet.

– Az elmúlt fordulókban elszenvedett vereségek miatt bennünk volt a dac, végül ez volt számunkra gyümölcsöző. Ez a diadal a legjobb visszacsatolás számomra, úgy látszik, a csapat végre elhiszi, hogy komolyabb célok elérésére is képesek vagyunk a bajnokságban – fogalmazott az Olaj trénere.

Hasonlóan látta a találkozót a szolnokiak centere, Demajeo Wiggins is, aki remek játékkal segítette csapatát Debrecenben.

– A védekezés és az energiaszint volt a különbség a két csapat között. Nem a taktikai dolgok, hanem az akarat billentette el a mérleg nyelvét a mérkőzésen. Csapatként küzdöttünk, mindenki hozzájárult a sikerhez, jobban ki voltunk éhezve a győzelemre, mint ellenfelünk, de összességében a védelmünk volt a kulcs – vélekedett a Szolnok magasembere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában