Kosárlabda

2024.01.24. 10:15

Veszélyes csapatnak tartja szerdai ellenfelüket az Olajbányász centere

Óvatosságra int Révész Ádám a DEAC elleni kupameccs előtt.

Rózsa Róbert

Révész Ádám harcol a labdáért a január 6-ai, Sopron elleni bajnokin. Reméli, a szerdai kupameccsen ellenfele fölé tud kerekedni

Forrás: MW Archívum

Fotó: Mészáros János

Mint írtuk, az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata szerdán a DEAC-ot fogadja a Zsíros Tibor Magyar Kupa negyeddöntőjében. A találkozó nem csak a tét, de a mérkőző felek hasonló ereje miatt is kemény összecsapásnak ígérkezik, így látja ezt Révész Ádám, az Olaj centere is, aki óvatosságra int a meccs előtt.

– Már kétszer játszottunk idén a DEAC csapatával, és mindkétszer le is tudtuk győzni őket. De nem szabad ebből kiindulni, mert nagyon jó, veszélyes csapatról van szól – fejtette ki a játékos a klub hivatalos csatornájának. – Remélem, hogy a szurkolók segítségével beverekedjük magunkat a négyes döntőbe. Nem lesz egyszerű, de bízom benne, hogy a folyamatos javulásunk ki tud jönni, és a legjobb játékunkkal tudunk nyerni szerdán – tette hozzá Révész Ádám.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában