Kosárlabda

2024.02.06. 20:13

Elmarasztalta centerét az Olajbányász

Gyenge játékkal 91–77-es vereséget szenvedett a Szolnoki Olajbányász kosárlabda-csapata a Budapesti Honvéd otthonában az élvonalbeli bajnokság 19. fordulójában. A szombati mérkőzés végén információnk szerint néhány csalódott szolnoki szurkoló szóban megtalálta a csapat amerikai centerét, Demajeo Wigginset, aki válaszként „bemutatott” a drukkereknek.

Varga Csaba

Wiggins (fehérben) jó játékára nagy szükség lesz a folytatásban

Forrás: hunbasket

A történtek után kedden a Szolnoki Olajbányász és Demajeo Wiggins közös közleményt adott ki a klub hivatalos Facebook oldalán.

– Tisztelt Olajbányász Szurkolók!

Múlt hét szombaton egy mindannyiunk számára érzékeny, fájó vereséget szenvedett csapatunk a Budapesti Honvéd SE otthonában. A mérkőzést követően a csapat öltözőbe való bevonulásakor Demajeo Wiggins játékosunkat ért inzultáció során a játékos nem megfelelő magatartást tanúsított a szurkolóink felé.

Klubunk a vétség kiértékelésekor figyelembe vette a játékos szerződésében és a klub fegyelmi szabályzatában foglaltakat. A szükséges szankciókat meghoztuk, melyről a játékos ügynökét és a játékost tájékoztattuk – közölték.

Demajeo Wiggins szavai a történtekkel kapcsolatban: – „A Budapesti Honvéd SE elleni mérkőzés végén az érzelmeim elragadtak, de én továbbra is a legjobb módon szeretném képviselni a csapatomat. Remélem, hogy magunk mögött tudjuk hagyni a történteket és mint minden csapattársam, én is a legjobbamat fogom nyújtani a klub jövőbeli sikeréért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában