Szoljon podcast

2024.02.06. 19:00

Harmincegy éve töretlen a szolnoki Pelikán Sportegyesület kitartása, vallja Greiz Péter elnök

Egykor az egész világot átölelő, több mint száz országon átívelő kerékpárversenyt vizionált, amelyen fogyatékkal élő emberek is részt vettek volna. Az Egyesült Államokig repült, hogy élőben tárgyaljon az esemény megvalósulásáért, végül, amikor már majdnem minden összeállt, mégsem sikerült a nagy terv. Greiz Péter ennek ellenére nem csüggedt, gazdag tapasztalatokkal vágott neki a Pelikán Sportegyesület építésébe.

Greiz Péter és Kocsis-Szabó Lilla Laura

Fotó: Mészáros János

Greiz Péter, a harmincegy éve működő szolnoki Pelikán Sportegyesület elnöke. Az elmúlt évtizedek alatt mélységek és magasságok váltották egymást, de mindig akadt olyan kapaszkodó, ami a továbblépést segítette. Az edző azt vallja – egy kedves barátja gondolatai nyomán – hogy a "nem" szó, nem létezik, a kitűzött célokért pedig száztíz százalékos munkával érdemes dolgozni.  

A szoljon.hu podcastjében Greiz Péter megvalósult célokról, beteljesületlen, mégis erőt adó álmokról és az egyesület jelenéről is mesélt Kocsis-Szabó Lilla Laurának.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában