Labdarúgás

2024.03.12. 07:00

Jászapáti-siker született a vármegye II. rangadóján

A vármegye II. 20. fordulójának rangadóját az éllovas Jászapáti nyerte a harmadik Tiszaszentimrével szemben. A Besenyszög kiütötte a Boldogházát, a Szentgyörgy az Abádszalók ellen aratott magabiztos sikert. A Fegyvernek egy utolsóperces tizenegyessel hozta el a három pontot Tiszajenőről, míg a Túrkeve és a Jászárokszállás nem bírt egymással. A hétvégén a Kunmadaras volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

Jászapáti–Tiszaszentimre 2–0 (0–0)

Jászapáti, 150 néző.

Vezette: Szénási Gábor.

Jászapáti: Vincze G. – PAPP B., Tarkó, ILLÉS, Menyhárt, Csőke (Kiss G., 77.), Birkás (TAJTI, 59.), Urbán (Panyi, 89.), BALOG N., DONKÓ, Béres (Lendvai, 77.), Edző: Menyhárt Dániel.

Tiszaszentimre: Kalóz I. – Szőke T., SZŐKE P., Oláh, FAGHIURA, SZŐKE Á., CSÁBI, Nagy T., Baga, Törő (Csécsei, 87.), Kalóz Á. (Juhász E., 33.). Edző: Szoboszlai Zsolt.

foci,sport,
Urbán Marcellék (kékben) otthon tartották a három pontot a harmadik Tiszaszentimrével szemben, így továbbra is vezetik a vármegye II.-es bajnokságot 
Fotó: MW Archív

Gólszerző: Tajti (74., 90+2.).

A rangadóhoz méltó hangulat: jó idő, sok néző, jó játékvezetés. Az első félidőben masszívan védekezett a vendégcsapat, a kapuk nem igazán voltak veszélyben, jobbára a két tizenhatos közt folyt a játék. Az első félidő végén gól nélkül vonultak a csapatok az öltözőbe, a másodikban a hazai csapat sebességet váltott, és az utolsó negyed órában megszerezte a győzelmet a nagyot küzdő Tiszaszentimre ellen.

Menyhárt Dániel: – A rangadó újra bebizonyított, hogy az összes játékosomra számíthatok és nem csak kettőből áll a csapat. Köszönjük szurkolóink bíztatását.

Szoboszlai Zsolt: – Az utolsó negyedórára sajnos elfáradtunk, amit a hazai csapat kétszer is büntetett. Továbbra sem adjuk fel és küzdünk tovább!

Tudósított: Budai István

Túrkeve–Jászárokszállás 3–3 (1–2)

Túrkeve, 50 néző.

Vezette: Nagy Zoltán.

Túrkeve: Gulyás G. – SAS, GESZTI, SUSZTER, LAKATOS K., Kállai Dá. (KIRÁLY, 58.), Pintér I., Bikki (Kutich, a szünetben), Kállai Do., Lisznyai, Rapi. Edző: Jandó Ferenc.

Jászárokszállás: KÁDÁR – Polyák, Ördög II. Zs., Kovács T., Kiss Zs., Susányi, Váradi (Süveges, 83.), Éliás (Ördög Zs., 88.), HOPKA, CSIKÓS T., BOBÁK (Pető, 78.). Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Kállai Dá. (28. – tizenegyesből), Suszter (77.), Király (80.), ill. Ördög II. Zs. (18.), Váradi (26.), Csikós T. (54.).

Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a vendégek 3–1-es vezetésnél azt hitték, hogy megvan a mérkőzés, de a hazaiak nem adták fel, és kis híján a győzelmet is ki tudták harcolni.

Jandó Ferenc: – A meccsen két alkalommal kétgólos hátrányból is fel tudtunk támadni, és a hajrában közel álltunk a győzelemhez.

Csikós József: – Kétgólos vezetésnél eldönthettük volna a meccset, 3–3-nál viszont a hazaiaknak volt több lehetőségük, így igazságos a döntetlen.

Tudósított: Fekete Tamás

Jászboldogháza–Besenyszög 0–8 (1–3)

Jászboldogháza, 80 néző.

Vezette: Bán János.

Jászboldogháza: Pádár – Káposztás, Kordács, Tóth E., Racs (Trambusz, 73.), Nagy M., Gellérffy (Pomázi, 65.), Nagy N., Nagy M., Józsa (Elek I., a szünetben), Gömöri. Edrő: Bodor Máté.

Besenyszög: Bezzeg – BERÉNYI, TAKÁCS Á., Virág, NYESŐ, Kozma, SZEKERES T., TÓTH K., Gilszki, BERKI, Székely Z.. Edző: Kocsis Andor.

Gólszerzők: Szekeres T. (13., 64.), Nyeső (30.), Tóth K. (31., 52., 55.), Berényi (54.), Virág (80.).

Az első két tavaszi fordulóban sikerült szoros meccseket játszania a boldogházi csapatnak, de Fegyverneken és most hazai pályán nagyon gyenge teljesítményt nyújtott a csapat.

Bodor Máté: – Részünkről csúnya meccs volt, rengeteg hiányzónk volt, de persze ez nem mentség semmire.

Kocsis Andor: – Helyenként tetszetős támadásokból tudtunk építkezni, és ilyen arányban is megérdemelten győztünk.

Tudósított: Bodor Máté

Tiszajenő–Fegyvernek 0–1 (0–0)

Tiszajenő, 50 néző.

Vezette: Arany László.

Tiszajenő: Mészáros L. – Hegyi Z., Fazekas Á., Tóth A., Lajkó (Kalmár, 61.), Nyuli R., Jágri, Polgár D., Lakatos P. (Bottyán, 83.), Fekete T. (Terjéki, 55.), Radics M. (Tóth T., 83.). Edző: Márton Péter.

Fegyvernek: Sebestyén – BOHÁCS D., Szász, SZABÓ M., Domán (Náhóczki R., 73.), BOHÁCS M., Karikó, Fábián D. (Knippfel, 62.), Ballók V. (Fehér L., 55.), MOLNÁR ZS., BUDAI. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerző: Budai (90+3. – tizenegyesből).

Döntetlenszagú mérkőzés volt, talán a hazai csapat kicsit közelebb állt a győzelemhez a helyzetek alapján.

Márton Péter: – Tipikus ikszes meccs volt, a szerencsés vendégcsapat egy 93. percben lőtt tizenegyessel elvitte a három pontot. Gratulálok nekik!

Erdei Gábor: – Egy gyenge első félidő után a másodikban megmutattuk, hogy kell küzdeni.

Tudósított: Polgár Lajos

Jászalsószentgyörgy–Abádszalók 3–0 (1–0)

Jászalsószentgyörgy, 150 néző.

Vezette: Sütő Zsolt.

Jászalsószentgyörgy: TÓTH CS. – Serfőző, KOBELA, KÓNYA (Fogler, 85.), KISS B., Fekete T. (Fajka Á., 69.), Kanalas, Szabó Z. (Kovács K., 78.), TÓTH G., FÜLEKI (Ronyecz, 68.), Farkas I. Edző: Gazsi István.

Abádszalók: Horváth Zs. – HALAS M., Weiszhaupt, OLÁH L., DÁNYI, Juhász A., Horváth Sz., Pataki G., HALAS A., Szóládi, Báder. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Füleki (8.), Kanalas (76., 89.).

A mezőnyben kiegyenlített játékot láthattak a nézők, a hazai csapat csak az utolsó tizenöt percben tudta eldönteni a mérkőzést.

Gazsi István: – Fegyelmezett játékunknak köszönhetjük az újabb hazai győzelmet.

Lajos Tibor: – Igazából most csak ennyire voltunk képesek, érezhető volt, hogy sok alapemberünk hiányzott.

Tudósított: Koczka László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában