Labdarúgás

2024.03.17. 20:47

Elmaradtak a Martfűi LSE góljai, vereség lett a vége

Remekül indította a tavaszi szezont a tiszazugi csapat, a győzelmeken túl ráadásul jól és nagyon eredményesen is futballozott a csapat az új edzővel, Koncz Zsolttal. Ennek a teljesítménynek a folytatását várta minden érdekelt a Martfűi LSE háza táján, ám elmaradt a siker, ezúttal pontot sem sikerült szerezni.

Jegesi László

Nehéz feladat előtt a Martfűi LSE a 20. fordulóban, ugyanis a négymeccses győzelmi szériában lévő BKV Előre csapata érkezett hozzá.

A Pintér Viktorral (feketében) a kezdőben pályára lépő Martfűi LSE csapatának ezúttal nem sikerült nyernie
Forrás: MW Archív

NB III. Dél-Keleti csoport, 20. forduló

Martfűi LSEBKV Előre 01 (00)

Martfű, 300 néző, vezette: Dobai János (Németh B., Szabó R.)

Martfű: Gerhát Draskóczi, Mlinárcsik, Székely D., Vincze P. Asztalos, Desnica (Telinger, 74.) Pintér V. (Szedlák, 74.), Balla (Sindel, 57.), Kasik (Izsold, 57.) Kriska (Vadas, 74.). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerző: Kerék (82.)

Az első félidőben többet birtokolta a labdát ellenfelénél a Martfű, most azonban nem volt olyan éles a csapat, mint a legutóbbi két alkalommal. Így is volt lehetősége a hazai együttesnek a vezetés megszerzéséhez, ám támadóik nem éltek a helyzeteikkel.

A második játékrészben továbbra is egyenrangú partnerei voltak a mezőnyben Asztalos Dávidék fővárosi riválisuknak, a kapu előtt több helyzetet kidolgozó és határozottabb vendégek azonban egy ziccerüket kihasználták és elvitték a három pontot.

Koncz Zsolt: Tipikus egy gólos mérkőzést játszottunk, ami végül nem a mi javunkra dőlt el. Nincs azonban pánik, dolgozunk tovább célunk megvalósításáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában