Labdarúgás

2024.03.04. 10:34

Ismét kikapott a Törökszentmiklós, nőtt a Tiszaföldvár előnye a tabella élén – galériával

A vármegye I. 18. fordulójának rangadóját a Jászberény nyerte a Török­szentmiklós ellen, Gergely Mátyásék így sorozatban második vereségüket könyvelték el. Az alsóházi derbin a Lurkó az utolsó percben hozta el a három pontot Kunszentmártonból, a Kisújszállás pedig kirobbanó formában van, mindhárom meccsén győzött eddig tavasszal.

Szoljon.hu

Simán nyert a Tiszaföldvár hazai pályán, ezzel pedig tovább növelte előnyét a tabella élén

Fotó: Mészáros János

Kisújszállás–Kunhegyes 3–0 (0–0)

Karcag, 70 néző.

Vezette: Nagy Alex.

Kisújszállás: Kovács N. – CSUKODI Z. (Potornai, 73.), DOBOS R. (BALÁZS G., 64.), Csukodi D., Németh K., Kisari, OROS P., Csala, Imre Z. (Szőke R., 88.), Horváth B. (Szőke I., 76.), Monoki M. (Németh G., 86.). Edző: Újfalvi Erik.

Kunhegyes: Csík – FÁBIÁN G., Burai (Házi M., 81.), Tyukodi R., Tyukodi A., Sztojka, Szabó D. (Molnár M., 71.), Kis A. (Házi D., 71.), Kocsis T., Csörögi, Tyukodi N. (Pékó, 76.). Edző: Rózsa István.

Gólszerzők: Imre Z. (56.), Csala (66.), Balázs G. (85.).

Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, de nagyobbnál nagyobb helyzetek maradtak ki, a második játékrészben nagyobb odafigyelés és gyorsabb játék eredményeként arattak győzelmet a hazaiak.

Újfalvi Erik: – Szakajtónyi helyzet kihagyása után a második félidőben felőröltük a vendégeket. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Rózsa István: – Gratulálok a Kisújszállásnak, további sok sikert!

Tudósított: Majláth Antal

Kenderes–Jánoshida 1–1 (0–0)

Kenderes, 60 néző.

Vezette: Nagy Zoltán.

Kenderes: Nagy I. – Balla D. (Farkas N., 90.), Dáné Sz., TÓTH R., Kolompár, Feren­czi (Hetrovicz, a szünetben), Lisznyai (Sipos B., a szünetben), DARÓCZI, Bodó, Baktai B. (Rupa, a szünetben), PENTI. Edző: Csillag Sándor.

Jánoshida: Nagyistván – NAGY K., Bezzeg, Szokolai, Kozák, VATAI, Sipos M., VERÉB D., Zombori, Rimóczi (Hegedűs M., 69.), Veréb V.. Edző: Antal Gábor.

Gólszerzők: Tóth R. (64.), ill. Vatai (78.).

Nehezen lendültek játékba a csapatok, kevés helyzet alakult ki. A félidő hajrájában a hazaiak hagyták ki a mérkőzés legnagyobb helyzetét, a második félidőben semmit nem változott a játék képe, egy szép támadás után a hazaiak vezetést szereztek, a hajrában pedig a vendégek kiegyenlítettek. A látottak alapján igazságos eredmény született.

Csillag Sándor: – A srácok mindent megtettek a három pontért, viszont a ziccerek egyelőre a gyenge pontjai a csapatnak, azon dolgozunk, hogy ez minél hamarabb megváltozzon.

Antal Gábor: – Alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Tudósított: Ficzere Géza

Jászfényszaru–Tiszagyenda 4–0 (2–0)

Jászfényszaru, 100 néző.

Vezette: Skultéti Csaba.

Jászfényszaru: Kósa – Kálmán L., PENCZNER, BARTALIS (Sóss B., 68.), BENEDEK Z., Ludasi, PÉTER G. (Borbás, 75.), Szívós (Regdánszki, a szünetben) DONNERT (Kollár, 83.), Lakatos D. (Baranyi, 61.), KURUN­CZI. Edző: Kemecsi László.

Tiszagyenda: Tasi – Schiff, Hevesi Tóth (Sipos D., 87.), Boros B. (Cseh T., 85.), Rézsó G., Turó (Márton I., 32.) Cseh B., RÉZSÓ ZS., BALLÓK J., Csík, Lukács D. (Katona, 69.). Edző: Boros Tibor.

Gólszerzők: Kurunczi (23., 85.), Bartalis (28.), Schiff (72. – öngól).

Nagyon lelkes, harcias csapatot ismerhettünk meg a vendégek személyében, akik nagyon nehezen adták magukat, és a remek kapusteljesítményüknek köszönhetően maradt ennyi az eredmény.

Kemecsi László: – Próbáltunk a nehéz talajon is kombinatív játékot játszani, sokszor kerültünk kihagyhatatlannak tűnő helyzetbe, dicsérem a csapatom, mert ezek a mérkőzések a legnehezebbek, a vendégeknek további sok sikert kívánok!

Boros Tibor: – Ismét egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, úgy gondolom, a játékosok mindent megtettek, ami tőlük elvárható, de ez most csak ennyire volt elég.

Tudósított: Kemecsi László

Jászberény–Törökszentmiklós 2–1 (2–0)

Jászberény, 150 néző.

Vezette: Szénási Gábor.

Jászberény: Ecsegi – NÉMETH N., Gattyán, PETRÁNYI, Nagy F., Káposztás, Nagy L. (Pikó, a szünetben), Sali (Kispál, 90+1.), Palcsó (Szaka, 90+1.), Kövér, VARGA L. Edző: Besenyi Gábor.

Törökszentmiklós: Kiss Z. – Mózer, Bába, Héder R. (Bojtok, 63.), Ágoston K., Héder A., Ladányi D. (Földi A., 73.), Nagy G., Poczai (Lucza, a szünetben), Puporka (Farkas I., a szünetben), Gusztafik. Edző: Gergely Mátyás.

Szép számú nézősereg előtt a második félidőben nagyot küzdött a hazai csapat, és megérdemelten nyerte meg a rangadót.

Besenyi Gábor: – Ragyogó első félidei játékkal, óriási szívvel és akarattal játszva itthon tartottuk a három pontot, és most már tíz forduló óta veretlenek vagyunk. Bízom abban, hogy a csapat tovább folytatja jó szereplését a későbbiekben is.

Gergely Mátyás: – Egy félidőnyi előnyt adtunk a Jászberénynek, ami döntőnek bizonyult.

Tudósított: Besenyi Gábor

Kunszentmárton–Lurkó Focimánia 1–2 (0–0)

Kunszentmárton, 80 néző.

Vezette: Borók Dániel.

Kunszentmárton: Tóth L. – Máté-Fazekas, LÉGRÁDI, GARAMVÖLGYI, Molnár Zs., KIRI B., Zsoldos (Cseh L., 74.), VINCZE Z., Gödő (Lakatos J., 55.), Határ, Szabados. Edző: Kiri Mihály.

Lurkó Focimánia: Sándor B. – TÓTH J. (Vereb, 90+1.), Soltész-Nagy (Lukács Z., 81.), Török T., SZÁSZ, Bali, Bodnár Sz. (Balogh S., 90+8.), GÖBLYÖS, Tóth B., Balázs B., Csorba. Edző: Balázs Béla.

Gólszerzők: Kiri B. (87.), ill. Göblyös (46.), Lukács Z. (90+5.).

Kiállítva: Garamvölgyi (90+3.), Kiri M. (90+4.).

Küzdelmes mérkőzésen a védekezésre berendezkedett Lurkó ellen az első félidőben dominált a hazai csapat, helyzet nélkül. A második játékrész első percében egy kontrát góllal fejezett be a vendégcsapat. Nagy erőket mozgósított a Kunszent az egyenlítésért, ami sikerült, de az utolsó percekben voltak érthetetlen döntések, és a végén, egy kiállítás után a Lurkó megszerezte a győztes gólt.

Kiri Mihály: – Egy nem túl magas színvonalú mérkőzésen a vendégcsapat nem igazán akart futballozni, viszont elvitte a három pontot, valamiért a jó isten úgy gondolja, nekünk nem kell pontot szerezni, de megyünk tovább a céljainkért, hogy bennmaradjunk, mert helyünk van ebben az osztályban.

Balázs Béla: – Több alapemberünket nélkülözve, nagyon fegyelmezett játékkal eredményesek voltunk idegenben. Le a kalappal a csapat előtt! 

Tudósított: Kiri Mihály

Szajol–Tószeg 1–1 (0–1)

Szajol, 150 néző.

Vezette: Fekete Tibor.

Szajol: Haris – Kiss Zs., HEVESI-TÓTH, Erdélyi (Pelles, 62.), Donkó, Kacskó, Szentmiklósi, Fülöp Á. (Sárkány, 62.), Harcsa (Kávási, 83.), Csajbók (Csúri, 76.), Benedek N. Edző: Papp Erik.

Tószeg: SZABÓ B. – Strempel, Pongrácz, GAZDAG, SZŐKE J. (Kovács T., 67.), Polák, Balogh D., Kiss B., Boldizsár, Dankovics, Tóth K. Edző: Urbán-Szabó Viktor.

Gólszerzők: Sárkány (82.), ill. Gazdag (28.).

Ha a hazai csapat berúgta volna az elején a helyzeteit, akkor a Tószeg futott volna az eredmény után, de mivel a vendégek szereztek vezetést az első félidőben és a Szajol csak a meccs végén tudott egyenlíteni, így igazságos az eredmény.

Papp Erik: – Nemcsak a pályával, saját magunkkal is meg kellett küzdeni az első félidőben. Összességében nézve igazságos eredmény született, ebben a meccsben ennyi volt.

Urbán-Szabó Viktor: – Egy jó felfogású játékkal küzdve, akarva, egy pici szerencsével megszerezhettük volna a három pontot, de igazságos döntetlen született. További sok sikert kívánunk a Szajol csapatának!

Tudósított: Papp Erik

Tiszaföldvár–Rákóczifalva 8–0 (5–0)

Tiszaföldvár, 120 néző.

Vezette: Kóródi Ferenc.

Tiszaföldvár: Orvos – PÁPAI (Budaházi, 69.), Borgulya, Bódai, Oláh Á., LUKOVSZKY, Antman (Czakó, 63.), Fehér Zs. (Hajdú V., 37.) Szőke Á. (Bozsó, 53.), Fődi (Palatinusz, 63.), Kálmán Sz. Edző: Sonkoly Lajos.

Rákóczifalva: SCHUMANN – Győr, Fűzi, Münich, Telkes-Tóth, Varga K., Nádházi, Major (Hadad, 60.), Gáspár, Ladányi, Méhesi (Simon A., 85.). Edző: Ruskó Zsolt.

Gólszerzők: Bódai (6. – tizenegyesből), Kálmán (10., 47., 90. – a másodikat tizenegyesből), Antman (20.), Fődi (25.), Lukovszky (32., 66.).

Magabiztos kezdést követően már az első percekben megszerezte a hazai csapat a vezetést, amelyet a félidő végére magabiztos előnyre kovácsolt. A második félidő játéka se sokat változott, és végig dominálva a mérkőzést növelte előnyét a tabella élén a Tiszaföldvár.

Sonkoly Lajos: – Az első perctől nagyon gólra törően játszottunk, ami az eredményben is megmutatkozott.

Ruskó Zsolt: – Sok problémával küszködtünk a héten, betegség, eltiltás, egyéb elfoglaltság miatt szinte edzeni sem tudtunk, de elkeserítő volt, hogy szinte ellenállás nélkül tudott nyerni a Tiszaföldvár. Ezúttal sajnos ennyi volt a két csapat között a különbség.

Tudósított: Pápai Mihály

Mezőtúr–Cserkeszőlő 5–2 (3–1)

Mezőtúr, 130 néző.

Vezette: Dobó Sándor.

Mezőtúr: Tőke (Nagy D., a szünetben) – Keő (Nagy S., 69.), SZEMES, Vadász (Kántor, 78.), PESTI, Váradi (Bontovics, 69.), SUSA, RENTLER, Nagy Cs. (Rácz R., a szünetben), Kemenczés, Penti. Edző: Erdősi Gyula.

Cserkeszőlő: Bencze – Kormos (Pereczes, 57.), Benke A. (Hervay, 55.), Kemény, Gál I., Kardos, Medgyessy, Benke P., Szentesi (Kósa, 69.), Varga A., Kupecz (Panyik, 55.). Edző: Papp Zsolt.

Gólszerzők: Rentler (8., 45+1. – a másodikat tizenegyesből), Szemes (43.), Pesti (53.), Susa (54.), ill. Varga A. (13.), Medgyessy (61.).

A hazai csapat sok hibával játszott, de szép gólokat szerezve szolgálta ki lelkes közönségét. A Cserkeszőlő pedig két pontrúgásból talált be mindkétszer.

Erdősi Gyula: – Sas Kálmán törzsszurkolónknak mielőbbi jobbulást kívánunk, remélem, minél hamarabb a csapat mellett szurkolhat majd, ezzel a magabiztos győzelemmel próbálunk minél több erőt önteni belé.

Papp Zsolt: – Az első félidőben aránylag jól tartottuk magunkat, utána a hazaiak pontrúgással két perc alatt kivégeztek bennünket. További sok sikert a Mezőtúr csapatának!

Tudósított: Erdősi Gyula

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában