Futsal

2024.04.10. 17:00

Legyőzte az éllovast a Lurkó Focimánia

A 15. fordulót rendezték az NB III Közép csoportjában. A Lurkó Focimánia a bajnokság egyik legnagyobb mérkőzésén simán, négy góllal legyőzte a listavezető Kincsem Futsal második csapatát.

Kovács Levente

Az NB III. Közép csoportjának tizenötödik fordulójában rangadót rendeztek, ugyanis a második helyezett Lurkó Focimánia a listavezető Kincsem Futsal II otthonába látogatott.

Fotó: Shutterstock / Forrás:  Illusztráció

Kincsem Futsal II.–Lurkó Focimánia FK 1–5 (0–2)

Tápiószentmártoni Sportcsarnok, vezette: Futó Tamás (Liebhardt A., Kollár V.)

Lurkó Focimánia: Szabó M. – Bathó, Dankovics, Aranyos, Szabó B. Csere: Soltész-Nagy, Kiss B., Major, Habara, Szokolai, Izsold. Edző: Rácz Imre.

Gólszerzők: Marsl (31.), ill. Kiss B. (7.), Izsold (8., 27., 35.), Major (23.).

A mérkőzés elején hamar előnybe került a Lurkó Focimánia, ugyanis a hetedik és a nyolcadik percben is eredményes volt Kiss Balázs és Izsold Dániel révén, így biztató, kétgólos előnnyel vonulhattak a szünetre a szolnokiak.

A második játékrész korai szakaszában Major Péter is betalált, majd Izsold saját maga második, csapata negyedik gólja már megnyugtathatta Rácz Imre együttesét. Ezt követően ugyan még szépítettek a tápiószentmártoniak, Izsold Dániel viszont ismét eredményes volt, amivel beállította az 5–1-es végeredményt.

A Kincsem Futsal II előnye jelenleg hat pont a bajnokságban, azonban a Pest vármegyeiek egy mérkőzéssel többet játszottak.

A szolnokiak a 16. fordulóban szabadnaposak, legközelebb április 15-én, hétfőn lépnek pályára, amikor majd a Zsámbok együttesét fogadják 20.15-kor a Szászbereki Sportcsarnokban.

A 15. forduló további eredményei: Erőd FC–Ludovika 2–6, KRE–Zsámbok 6–2.

A bajnokság állása: 

1. Kincsem Futsal II. 33 pont, 2. Lurkó Focimánia 30, 3. Airnergy II. 21, 4. Kastélydomb 15, 5. Zsámbok 13, 6. Ludovika 13, 7. KRE 6, 8. Erőd FC 6 pont. 9. Puebla (kizárva). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában