Labdarúgás

2024.05.26. 21:10

Döntetlennel zárta az idényt a Karcagi SE

Mindkét félidő elején betalált a Karcagi SE, de ez csak egy pontra volt elég a DEAC otthonában.

Kovács Levente

Pozíciója javítása érdekében lépett pályára a Karcagi SE a DEAC otthonában, azonban a nagykunságiak tisztában voltak vele, hogy ez közel sem lesz könnyű feladat.

A nyolcadik helyen zárta a szezont a Karcagi SE
Fotó: MW-archív

DEAC–Karcagi SE 2–2 (2–1)

Debrecen, DEAC Sporttelep, vezette: Ujhelyi Tamás (dr. Gavalla-Kulcsár J., Balla L.)

Karcag: Grosz – Nikics, Győri Á., Székely D. (Andrics, 77.), Csala, Maruscsák, Karmacsi (Csiki, 71.), Constantinescu (Erdei, 87.), Aszalos, Varga Zs. (Tolnai, 87.), Pataki Z. (Kovács D., a szünetben). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Sándor T. (15. – tizenegyesből), Jankelic (40.), ill. Székely D. (9.), Nikics (49.).

Jól kezdett a Karcag, Székely Dávid hamar előnyhöz juttatta a csapatot. A DEAC viszont hamar egyenlíteni tudott egy tizenegyesből, majd átvette az irányítást, és sorra dolgozta ki a helyzeteket. Ebből csak egyet váltott gólra, így 2–1-re vezettek a debreceniek a szünetben.

A fordulás után feljavult a nagykunságiak játéka, csupán négy perc telt el a második félidőből, amikor Nemanja Nikics egyenlíteni tudott. A karcagiak ezt követően mentek a győzelemért, lehetőségeiket viszont sorra elpuskázták, így maradt a 2–2-es döntetlen. Varga Attila együttese pedig a nyolcadik helyen zárta a bajnokságot.

Varga Attila: – Nagyon erősen nyitottuk a meccset, az első helyzetünkből megszereztük a vezetést. A tizenegyes szerintem könnyen befújt volt, ami kicsit visszavetette a csapatot. Ez eltartott a félidőig is, ekkor a DEAC eldönthette volna a találkozót. A második játékrészben a mi akaratunk érvényesült, de csak saját magunknak köszönhetjük a döntetlent, hiszen ziccereket hibáztunk. Büszke vagyok az elmúlt két hónap teljesítményére, a csapatra és a stábra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában