Hírek

2005.06.21. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Két színész egy pár: ásó, kapa, nagyharang
SZINETÁR DÓRA és Bereczki Zoltán kimondta a boldogító igent. Az operettszínház színészei pénteken az egyik lajosmizsei fogadóban tartották a lagzit. Máshol nemigen fért volna el a százhúsz vendég. Az esküvőre a fiatalok háza is felépült, ahol Dóra kisfiával hármasban élnek. A nászutat a két színész augusztusra tervezi.

A nők bálványa végre édesapa lett
KASZÁS ATTILA már régen vágyott trónörökösre. Annak idején Eszenyi Enikővel kötött házasságából sem született gyerek, ahogy Balázsovits Edit sem lett anyuka a színész mellett. Most, kicsit túl a negyvenen, a színész VÉGRE apa lett. Arról nem szólnak a hírek, hogy ki a boldog édesanya. Az viszont biztos, hogy a legifjabb Kaszás a keresztségben a János nevet kapta.

A munkában sikeres, a magánéletben nem
GRYLLUS DORKA nem a legszerencsésebb a magánéletében. Ám munkájában sikert sikerre halmoz. Németországban is elismert színésznő, filmet és sorozatot forgat. Itthon a legutóbbi filmszemlén is elismerést kapott. Nemrégiben Portugáliában, Troiában megkapta a fesztiválon a legjobb színésznőnek járó díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!