Ingatlanajánló

2023.09.10. 06:55

Holt-Tisza parti álomotthon keresők figyelem!

Egy igazi gyöngyszemet találtunk Szolnokon, ami minden igényét kielégíti. Az ingatlan tavaly teljes körű felújításon esett át. A nappali és a hálószoba ablakai a Holt-Tiszára néznek, így mesés kilátásban gyönyörködhet nap mint nap. A hatalmas nyitott terasz pedig tökéletes a kerti partikhoz és a pihenéshez is. Ha pedig a vállalkozó szellem is ott lakik önben, a 341 négyzetméteres pince remek projektek alapja lehet.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy közvetlen Holt-Tisza parti ingatlant Szolnokon. Családi ház jellemzői:- 1980-as építés, kiváló állapot- 2022-ben az ingatlan felújítása megtörtént, - praktikusan kialakított belső elrendezés, külön nyíló komfortos szobák- tágas, világos közel 30m2-es Holt-Tiszára néző amerikai konyhás nappali és hálószoba- 3 és 1 félszoba, amiből a  hálószoba 20 m2- 2 fürdőszoba, külön  illemhely- padlófűtés, radiátoros fűtés - légkondicionáló mindkét szinten- az épület észak-déli  fekvésű,- hatalmas nyitott terasz, kerti bútorok kerti partik számára- nyári kánikulában  a Holt-Tiszán  saját stég biztosítja a hűsölni, sportolni vágyókat- riasztó- hőszigetelt falazat, műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval- elektromos kapu- térkövezett széles udvar, parkosítás, - két autó beállásra alkalmas garázs (34m2), tároló- a telek pontos nagysága 900 m2PINCE:341 m2-es amely vállalkozásra is alkalmas  [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További remek ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!