Ingatlanajánló

2023.10.07. 19:55

Kávézó vagy otthon, esetleg mindkettő? Szolnokon megkaphatja!

Szolnok szívében, a Holt-Tisza partján találtuk ezt a különleges ingatlant, amit eredetileg kávézóként alkotott meg a tulajdonos. Azonban miért ne változtathatná át valaki egy nagy család számára rendelkező otthonná? A kert fergeteges partikra hívogat, a belső tágas terek pedig bármilyen átalakítást lehetővé tesznek. A tulajdonos különleges ízléssel és minőségi alapanyagokkal alakította ki ezt a 300 négyzetméteres, akadálymentesített házat, ahol több generáció is harmonikusan élhet együtt.

Szoljon.hu

“Jelenleg ugyan kávézóként funkcionál ez a gyönyörű kertes ház, de miért is ne álmodhatnánk bele egy nagy családot – esetleg néhány kiadó szobával. Ebben a környezetben szívesen venne ki bárki egy különleges hangulatú Airbnb szobát. Ezt az egyedi hangulatú házat Szolnokon, a Holt-Tisza part közelségében építette meg tulajdonosa. Különleges ízlését jó minőségű alapanyagokkal párosította, amely nyomán egy igényesen kialakított, tágas ház kelt életre.

 

A kert gyönyörűen ápolt, amely így fergeteges kerti partikra, vagy mezítlábas gyerekek szaladgálására kínálkozik. A belső nagyvonalú terek miatt bármilyen átalakítás könnyen megvalósítható. Több generáció együttélése is lehetséges ebben a 300 négyzetméteres, akadálymentesített házban.

A 3.100 négyzetméteres telek az épület bővítésére is lehetőséget kínál, így olyan otthona lehet itt, ahol akár vállalkozása fejlesztésére is módot találhat..[...]”

 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!