Ingatlanajánló

2023.11.18. 19:55

A világ minden földrészéről találunk kincseket a Tisza-tó melletti magánbirtokon

Csend, nyugalom és izgalmas egyediség jellemzi ezt a Tisza-tó melletti magánbirtokot. A hirdetés alapján ez nem is csoda, hiszen 18 év munkája és 35-40 év építészeti és lakberendezői tapasztalata hozta létre ezt a közel 1,3 hektár területű ingatlant. A luxuskörnyezetet a belső parkra nyíló lakosztályok megismételhetetlen stílusa, egyedi, néha meghökkentő belső terei és hangulata alkotja, ráadásul a világ valamennyi földrészéről találhatóak itt építészeti elemek.

Szoljon.hu

“Csend, nyugalom és izgalmas egyediség jellemzi ezt a Tisza-tó melletti magánbirtokot. 18 év munkájával, 35-40 év építészeti és lakberendezői tapasztalatával jött létre ez a közel 1,3 hektár területű magánbirtok. A vidéki kúriát idéző, de modern technológiával készült épületek 7 apartmant és egy nagyobb életteret foglalnak magukba. Ezek közül 5 szinte állandó kihasználtsággal fogadja a prémium környezetre, minőségi pihenésre, intim elvonulásra vágyó vendégeket. A luxuskörnyezetet a belső parkra nyíló lakosztályok megismételhetetlen stílusa, egyedi, néha meghökkentő belső terei és hangulata alkotja. 

 

A világ valamennyi földrészéről találhatóak itt építészeti elemek. Az Erdélyből származó nyílászárók, az Afrikából hozott kődíszek, a Dél-Amerikából itt helyet találó Frida Kahlo lakásdíszek, festmények, a francia lámpák izgalmas elegyet és miliőt alkotnak. Ezek a padló- és mennyezeti, geotermikus fűtésű, tripla üvegezésű, YTONG 40-es falszerkezetű, 18 kilowattos napelemes rendszerrel ellátott épületek belső díszei. De tavasztól késő őszig használható a szabadtéri, 50 négyzetméteres vízfelületű, sós vizű medence és a szaunaház is. A 18-20 férőhelyes pergolája csapatépítő találkozókra vagy családi rendezvények helyszíneként is szolgálhat. A további részletekről személyesen tájékozódhat.[...]”

 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!