Ingatlanajánló/Tiszafüred

2023.11.25. 15:30

Vigye haza a munkát, ide érdemes!

Ehhez a tökéletesen kialakított Tiszafüredi ingatlanhoz egy műhely is tartozik, így akár otthonról is dolgozhat. Ezen felül a gyönyörűen parkosított kert a díszfákkal, virágokkal, és a kerti tó kis szökőkútjának hangulatos csobogása mellett, a pihenést is garantálja a mindennapok rohanása után.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálnak, a Tisza-tó fővárosában Tiszafüreden Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy városközponti tégla alapon épült, vegyes falazatú családi házat.

A 110 nm-es hasznos alapterületű ingatlanban 2 szoba, 1 félszoba, konyha és étkező, gardrób helység, fürdőszoba, közlekedő, wc és kamra került kialakításra.

Pince: 11 nm, Terasz 40 nm.

Az otthon melegéről télen gáz-cirkó és cserépkályha gondoskodik.

2015- ben teljes víz-, gáz-, villanyvezetékek cseréje megtörtént.Az udvaron a kapu és a garázs kialakítása elkezdődött de a befejezése már az új tulajdonosra vár.

Az 1089 nm-es telken műhely is található.

Az udvar kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek tartására.

Ezen felül a kert gyönyörűen parkosított szép díszfák, virágok, és a kerti tó kis szökőkútjának hangulatos csobbanása teszi igazán kellemessé.

A telken ásott kút is található mely kompresszor segítségével biztosítja a száraz napokon a kert locsolását..[...]”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!