Ingatlanajánló

2023.12.03. 19:55

Kettő az egyben: családi ház és kúria egy telken

Kunmadarason kínálják megvételre ezt a felújítás alatt álló kúriát, és a vele azonos telken lévő családi házat. Ha mindezt kevesellné, a családi ház mellett egy minden igényt kielégítő filagória található, továbbá a szemben lévő telek is a megegyezés részét képezheti.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Jász-Nagykun Szolnok megyében, Kunmadaras településen eladásra kínálunk egy kúriát és egy vele azonos telken álló családi házat.

A felújítás alatt álló kúria főépületében először egy napfényes télikertbe lépünk, ahonnan tovább haladva egy hatalmas nappalit, majd egy kisebb szobát, konyhát és vizesblokkot találunk. A főépület helyiségei már fűthetőek, bennük az eredeti fa nyílászárók vannak. A szobák plafonja stukkóval díszített. A kúria főépülete mellett egy tágas, két állásos garázs van belső átjáróval, 7 db velux tetőablakkal ellátva, A középső részt nyári konyhának szánta a tulajdonos, melyben fürdőszoba, spájz és egy 13 négyzetméteres pince is helyet kapott. A hátsó rész egy 5 helyiségre osztott, udvarról megközelíthető épületrész. A tetőtér beépíthető.

A családi ház alapterülete 95 négyzetméter , hőszigetelt, teljesen felújított, világító előtetővel ellátott, mely alatt márvány asztal, homokkő ülőke és egy meseszerű kemence található. A családi ház mellett egy minden igényt kielégítő filagória található. A ház földszintjén előszoba, konyha, spájz, fürdőszoba, külön wc, hálószoba, nappali, míg az emeleten 2 kisebb hálószoba található.

A nappali egyik ékessége a gyönyörű ülőpados cserépkályha, kandalló ajtóval. A ház természetes stílusában, beépített és egyéb bútoraiban meghatározó anyag a fa.

A telken 230 négyzetméter művelt kertet találunk folyton termő málnával, komposztálóval és szebbnél szebb fákkal.

Az ingatlant 4 kamerás rendszer védi.


 

Az ingatlannal szemben lévő hatalmas telek is a megegyezés tárgyát képezheti.[...]”


 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!