Ingatlanajánló

2024.02.17. 11:23

Horgászparadicsom és fűthető medence, irány Tószeg!

Tószegen, csendes, ligetes környezetben, a tó belső oldalán található téglaépítésű ingatlant teljes berendezéssel kínálják. A 800 négyzetméteres, parkosított telken egy 50 négyzetméteres, kétszintes, tetőteres épület két fedett terasszal, gyümölcsfák, pihenő, játszótér és egy fűtött, házi vízellátású medence is található. Mindemellett saját zárt stég és egy csónakház is az új tulajdonosé lehet, mindössze 30 millió forintért.

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Tószeg kedvelt horgászparadicsomában, csendes, ligetes környezetben, a tó belső oldalán található. Teljes berendezéssel eladó téglaépítésű, 2 szintes, tetőteres épület. 

Hasznos alapterülete 50 négyzetméter, rendelkezik egy 15,4, és egy 5,85 négyzetméteres fedett terasszal, a körbekerített telkek mérete: 800 négyzetméter rendezett, parkosított kert. Gyümölcsfákkal, pihenővel, gyerekeknek játszótérrel, két fedett terasszal, hőszivattyúval fűtött úszómedence. A fűtés elektromos panellal, a használati meleg víz ellátás elektromos vízmelegítővel történik, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek. A lakóépületként is használható ingatlanhoz tartozik egy fedett résszel rendelkező saját, zárható stég. Az M4-es autóúttól mindössze 15 kilométerre található, Budapesttől 1 óra autóval”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!