Ingatlanajánló

2024.03.16. 11:25

Ide bárki boldogan beköltözne – gyönyörű otthon görögkonyhával, fedett medencével, dupla telken Martfűn

A reprezentatív ingatlan dupla telken épült, és az egyik legizgalmasabb területe a kőből épült udvari görög konyha: hűtővel, grill sütővel, gáz-grillel, húsfüstölővel és még számos további részlettel. A 100 m2 konyhakert, a gyümölcsfák, a hangulatos domb fenyőfákkal tovább növelik az ingatlan komfortját és mivel dupla a telek, így mindezeket akár tovább is bővítheti.

Szoljon.hu

“A ház jellemzői: Dupla telken épült, belső terében nappali-konya, kamra, WC, található. Építő anyaga tégla, tetőfedő anyag cserép, a nyílászárók fából, hőszigetelt ablakkal készültek. A fűtés hűtő – fűtő klímával, vagy gázkazánnal történhet. A telket új fém kerítés védi az utcafront felől, elektromos távvezérelt kapuval felszerelve. Mivel az ingatlan kettő telken található, a további bővítésnek is meg van a lehetősége.100 m2 konyhakert, gyümölcsfák, hangulatos domb fenyőfákkal, növeli az ingatlan komfortját. Az udvaron található a 21 köbméteres medence, amely fűthető automata vízforgatóval, polikarbonát fedéllel rendelkezik.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A vízellátást kettő fúrt kút biztosítja. Ugyancsak az udvaron található a kőből épült görög konyha: 900 l hűtővel, grill sütő/gáz-grillel, bográcsozó/tárcsázóval, öntöttvas sparhelttel, húsfüstölővel, beépített elektromos sütővel, gáztűzhellyel van felszerelve. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A közlekedő utak és terek viacolorral burkoltak. A fém szerszám tárolóban található kerti gépek, szerszámok, külön megvásárolhatók. Az öntöző víz épített csapadékvíz tárolóba gyűjthető. Az ingatlan teher és jelzálogmentes.”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!