bűnügyek

2017.08.15. 15:54

Elfogták a férfit, aki kirabolt egy idős párt Tiszaburán

A rendőrök még vasárnap elfogták a gyanúsítottat és gyermekkorú társát.

Fotó: police.hu

Egy ismeretlen férfi jelent meg vasárnap 22 óra körül egy tiszaburai családi háznál. Az idegen a bejárati ajtót leemelve bejutott a házba, ahol értékek után kutatott, majd magához vett egy táskát, amellyel távozni akart.

Az otthon tartózkodó idős pár azonban észlelte a lopást és megpróbálták megakadályozni azt. A férfi ekkor megütötte mind a két sértettet, majd a táskával együtt elmenekült a helyszínről.

[embed]]

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a támadót, akit kevesebb mint három órán belül otthonában elfogtak.

Fotós: police.hu

A nyomozók megállapították, hogy R. Lajos tiszaburai lakosnak egy társa is volt a bűncselekmény elkövetésében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 12 éves fiú a figyelő szerepét töltötte be a rablás során.

A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették R. Lajost – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!