Viharkárok

2017.08.08. 10:30

Egy garázstűz és néhány fakidőlés jelezte az országon áthaladó vihart

Térségünkből nem kaptak tömeges bejelentéseket a tűzoltók a vasárnapi vihar miatt.

Kidőlt egy fa Mesterszállás és Mezőhék között vasárnap délután. A fa a fél útpályát elzárta a forgalom elől. Az útakadályt a mezőtúri hivatásos tűzoltók szüntették meg, levontatták az úttestről a fát.

Szolnokon, a Mária úton is egy kidőlt fához riasztották az egységeket vasárnap este. A fát a szolnoki hivatásos tűzoltók távolították el a belvárosi útszakaszról, kár nem keletkezett.

Jászberényben egy felújítás alatt álló üzlet ideiglenes tetőborítását tépte le a szél, de az épületben kár nem keletkezett.

Kigyulladt egy garázs Szolnokon a Piroskai úton vasárnap este. A garázsban használati tárgyak és bútorok égtek. A tüzet a szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el, az épületet áramtalanították, a szomszédos garázsokat pedig korongos gyorsdarabolóval nyitották fel, hogy felderítsék, átterjedt-e a tűz. A garázssor többi helyisége nem károsodott – adta hírül portálunknak a megyei katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!