BALESET

2017.12.19. 17:02

Martfűnél és Tiszatenyőnél is árokba borult egy-egy autó, forgalomkorlátozásokra kell számítani

Az egyik baleset a Martfű és Rákócziújfalu között, a másik Törökszentmiklós és Tiszatenyő között történt kedden délután.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi kedd délután Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 442-es út Martfű és Rákócziújfalu közötti szakaszán.

A balesethez a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A Törökszentmiklós és Tiszatenyő közötti útról is lesodródott és az út menti árokba borult egy személyautó kedd délután.

A balesethez a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg – tudtuk meg az esetek részleteit a megyei katasztrófavédelemtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!