Eltűnt

2018.01.17. 12:45

Ha látta ezt a férfit, értesítse a rendőrséget!

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a lentebb látható képen a 45 éves férfit.

Kosaras Pál besenyszögi lakos 2018. január 15-én 14 óra körül otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, az eltelt időszakban életjelet nem adott magáról.

A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt férfi 167 centiméter magas, normál testalkatú, szeme színe kék. Feketére festett haja rövidre vágott. Eltűnésekor fekete, erősen koptatott farmert, fehér inget és barna bőrkabátot, illetve fekete övtáskát viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kosaras Pált felismeri, látta, vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon.

A férfi haja jelenleg feketére festett! Forrás: police.hu

Vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!