Fotóval frissítve

2020.02.27. 09:45

Több helyiség égett egy jászalsószentgyörgyi házban

Tűz ütött ki egy lakóházban Jászalsószentgyörgyön, a Petőfi úton.

Katasztrófavédelem

Forrás: Beküldött fotó

Több helyiség ég, és a tűz a tetőre is átterjedt. A jászberényi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók oltják a lángokat – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

Fotó: Beküldött fotó

FRISS:

Eloltották azt a tüzet, amely Jászalsószentgyörgyön, egy Petőfi úti lakóházban keletkezett. A több, mint száz négyzetméter alapterületű, téglafalú épület tetőszerkezete megsemmisült, és a szobák is szinte teljesen kiégtek. Jelenleg az utómunkálatokat végzik a kiérkező tűzoltók. A házban egy ember lakott, ő idejében elhagyta az épületet – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

FRISS – 12:00:

A lángoló épületben két gázpalack volt, egyiket a szomszéd, a másikat pedig a tűzoltók vitték ki az ingatlanból. A tűz következtében egy elektromos légvezeték leszakadt, ezt az áramszolgáltató szakemberei kiszakaszolták. A házban egy ember élt, őt az önkormányzat ideiglenesen a helyi idősek otthonában helyezte el – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában