MÁV

2017.07.26. 07:00

Felsővezeték szakadás miatt hosszabb a menetidő a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon

Szerda hajnalban Kőbánya felsőnél felsővezeték szakadás miatt az állomás némely vágányán, illetve Kőbánya felső és Rákos között, a fenti pályán nem közlekedhetnek a vonatok.

Hosszabb menetidővel kell számolni és arra, hogy a vonalon közlekedő helyi vonatok nagy része ideiglenesen kimarad a menetrendből – írja honlapján a Mávinform.

Forgalomszervezési intézkedésekkel azonban a vasúttársaság biztosítja a Budapest–Gödöllő–Hatvan–Miskolc és a Budapest–Nagykáta–Újszász–Szolnok vonalon a személyszállító vonatok közlekedését. Ugyanakkor az arra utazók hosszabb menetidővel számoljanak – várhatóan délig, a műszaki szakemberek ugyanis akkorra tudják helyreállítani leszakadt vezetékrendszert.

A nagyobb torlódások és késések elkerülése érdekében a Budapest–Keleti–Gödöllő, illetve Gödöllő és Budapest, továbbá a Budapest-Keleti–Sülysáp és vissza útvonalon közlekedő helyi vonatok többsége ideiglenesen kimarad a menetrendből. Helyettük a távolsági, zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!