JÁSZKUNSÁG

2017.11.13. 10:30

Kik legyenek jövőre a Príma díjasok? – harmincadikáig várják a javaslatokat

Immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg 2018. szeptember 16-án a Területi Prima Gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezete.

A napokban kiküldték a felhívást a megye önkormányzataihoz, civil szervezeteihez, hogy tegyenek javaslatot az irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet és építőművészet, sajtó, népművészet, zeneművészet, valamint sport kategóriában jeleskedő, díjazásra érdemesnek tartott személyekre, csoportokra, esélyt adva arra, hogy elnyerhessék a Területi Príma díjat és vele a nettó egymillió forintot.

– A Prima Primissima szellemiségét nemcsak országos szinten, hanem a megyékben is igyekszünk képviselni – hangsúlyozta dr. Lits József, a VOSZ megyei elnöke.

– Tesszük ezt azért, hogy azon nagyszerűségek, akikre egyébként ritkán vetül reflektorfény, a nyilvánosság látókörébe kerüljenek, környezetük is észrevegye, milyen nagyszerű emberek is ők.

A jelöltek névsorát, elérhetőségét november 30-ig kérik megküldeni a VOSZ-hoz, vagy akár az Új Néplaphoz is. Fontos: korábban már jelölt, de díjat nem nyert személy is jelölhető.

K. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!