TISZAFÜRED

2017.12.29. 16:26

Hangversennyel búcsúztatták a 2017-es évet Tiszafüreden (galéria, videó)

Ismét megtartotta nagysikerű Óévbúcsúztató Hangversenyét a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar. December 28-án este zsúfolásig telt a Benedek Gábor Városi Sportcsarnok, többszázan voltak kíváncsiak a város egyik büszkeségére.

Látványos fénytechnika kíséretében csendültek fel a legjobb filmzenék, klasszikus alkotások, komolyzenei művek és ismertebb, modern dallamok. Olyan film klasszikusok zenéjét hallhatta a nagyérdemű, mint az Oregon, a Misszió, vagy a Rendőrakadémia.

Vastaps fogadta a közreműködő művészeket és csoportokat. Sokak örömére hegedűt ragadott Rőmer Ottó, hegedűművész, tánctudásával színesítette a programot – a teljesség igénye nélkül – a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola, a Tiszafüredi Mazsorettekért Egyesület, vagy az Extreme Dance Team.

Az idén Lengyelországban is rangos díjat nyerő zenekar fiatal karmestere, Kerekes András nemrég miniszteri elismerésben részesült, míg a zenekar idén sorra nyerte a rangos versenyeket.

Ujvári László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!