SZOLNOK

2018.01.04. 12:40

Vezetők látogatták meg a szilveszter napján szolgáló katonákat

Mint arról a honvedelem.hu is beszámolt, dr. Koller József dandártábornok, az MH 86. Szolnok ­Helikopter ­Bázis parancsnoka, ­helyettesei, ­valamint az alakulat vezénylőzászlósa szilveszter napján meglátogatta az alakulat szolgálatban lévő katonáit az ország déli határán, valamint Hódmezővásárhelyen és Mélykúton.

Bár a szolnoki alakulat parancsnoka karácsonykor is látogatást tett a határon, az év utolsó napján más katonákkal találkozott: a két ünnep között ugyanis váltás zajlott le, hogy az állomány legalább az egyik ünnepet családja körében tudja tölteni.

A látogatás során megköszönték a katonák egész évben végzett munkáját – nemcsak a maguk, hanem a honvédelmi miniszter, a Honvéd Vezérkar főnöke, valamint az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka nevében is.

Az elöljárók ezt követően alkoholmentes pezsgővel koccintottak a katonákkal és kívántak nekik boldog új esztendőt.

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis ünnepi állománygyűléssel zárta a 2017-es évet, ahol öten vehették át a Bázisért elismerő címet.

M. G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!