JÁSZJÁKÓHALMA

2017.09.19. 12:45

Már negyedszázada szolgálatban a jákóhalmai polgárőrség

A közbiztonság javítása, a bűncselekmények megelőzése érdekében hozták létre 25 évvel ezelőtt a polgárőrséget Jászjákóhalmán.

A civil közösség tagjai évente több ezer munkaórát töltenek el járőrszolgálatban. A polgárőrség tevékenységének technikai feltételei nagymértékben javultak az eltelt évek alatt, a legfontosabb azonban továbbra is a tagság önként vállalt munkája.

A szombaton tartott jubileumi ünnepségen Kisbódi Gáspár, a polgárőr egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, kiemelve, hogy a kezdetek óta áldozatkészen végzik munkájukat, amihez számos formában és helyről kapnak támogatást.

A rendezvényen részt vett Pócs János országgyűlési képviselő, ifj. Lukácsi Pál, Jászjákóhalma korábbi polgármestere, Terjéki Tünde, a település jelenlegi vezetője, Kolozsi József, a megyei polgárőr szövetség korábbi, illetve Szabó Zoltán jelenlegi vezetője, valamint dr. Tóth Péter, a Jászberényi Rendőrkapitányság vezetője.

Az ünnepségen elismerő okleveleket adtak át a polgárőrség tagjainak, huszonöt éve végzett, kiemelkedő munkájukért.

B. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!