RÁKÓCZIFALVA

2017.09.20. 10:30

A népszerű színészt mintázó macival lepték meg Kapát

Szeptember 9-én ünnepelte hatvanadik születésnapját az abonyi születésű Mucsi Zoltán Jászai Mari-díjas színművész, a népszerű Kapa-Pepe páros Kapája.

Mucsi Zoltán és a róla mintázott maci

Forrás: Beküldött fotó

A kerek évforduló alkalmából a Macimúzeum egy őt ábrázoló mackóval köszöntötte a művészt Budapesten. A dedikált maci egyébként hamarosan megtekinthető lesz a Macimúzeumban.

Mucsi Zoltán nagyon meghatódott a gesztuson, tudtuk meg Balázs Antaltól, a Macimúzeum vezetőjétől, aki azt is elárulta, a páros másik felét, Pepét – azaz Scherer Pétert – is tervezik meglepni egy róla mintázott mackóval, melyet november 16-i születésnapja alkalmából adnának át neki, ekkor ünnepli ötvenhatodik életévét. A maci cipője már elkészült, valamint a színpad is.

A zenész macis projekt is folytatódik, készülnek a macik, jelenleg is közel húsz együttessel állnak kapcsolatban, de hosszú átfutási idővel kell számolniuk.

Mucsi Zoltán és a róla mintázott maci
Forrás: Beküldött fotó

Mint Balázs Antal mondotta, mire átjutnak a szűrőkön, lehet, hogy egy hónap telik el, de lehet, hogy egy. Glen Hughes esetében például másfél évet kellett várniuk.

K. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!