Irány Párizs!

2017.08.12. 13:43

Fabinho is a PSG-hez tart

Neymar után újabb brazil futballkiválóság kerülhet a Paris Saint-Germain csapatához: hírek szerint Fabinho is a francia elitegyüttes játékosává válhat.

Monaco's Brazilian defender Fabinho celebrates after scoring during the French L1 football match between Rennes (SRFC) and Monaco (ASM) on May, 20 2017, at the Roazhon Park stadium in Rennes, western France. / AFP PHOTO / DAMIEN MEYER

A 23 éves válogatott középpályás a L'Équipe sportnapilap szerint már igent mondott a párizsiak ajánlatára, és kész öt idényre aláírni. Kérdés, hogy klubja, a francia bajnokságban szereplő AS Monaco elengedi-e őt, és ha igen, mennyiért. A francia sportújság úgy tudja, hogy a PSG 60 millió eurót (18,4 milliárd forint) kínál érte. Egy korábbi – júliusi – ajánlatot, amely 45 millióról szólt, a monacóiak visszautasítottak, a megemelt ár azonban a L'Équipe szerint már elegendő lehet az alku megkötéséhez.

(Borítókép: AFP / Damien Meyer)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!