nhl

2018.11.13. 11:13

Otthon fordított a New York Rangers

A New York Rangers 2-1-re legyőzte a Vancouver Canucks csapatát az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).

A vendégek a 24. percben megszerzett előnyüket a 33. percig tudták megőrizni. A házigazdák akkor egyenlítettek, majd az 52. percben a győzelmet érő találatot is megszerezték. A Rangers legutóbbi hét mérkőzésén hatodszor nyert.

A Chicago hiába vezetett két góllal, a Carolina a második harmad hajrájában 66 másodperc alatt két emberelőnyös góllal egyenlített, majd a házigazdák a hosszabbítás második percében a győztes találatot is megszerezték. A Hurricanes legutóbbi nyolc meccséből a másodikat tudta megnyerni, otthon három vereség után győzött. A Blackhawks rossz sorozata tovább folytatódik: az együttes egymást követő nyolcadik mérkőzésén szenvedett vereséget.

Öt győzelem után kapott ki a Nashville – a szezonban kilencedik idegenbeli fellépésén először -, amelynél az Anaheim csak szétlövéssel bizonyult jobbnak. A büntetők során a negyedik körben hazai részről Rickard Rakell volt eredményes, míg a mérkőzésen a vendégek egyenlítő találatát szerző – így a túlórát kiharcoló – Kevin Fiala hibázott.

Dallasban Alekszandr Radulov szerezte a hazaiak egyetlen gólját, a Stars orosz szélsője csapata előző 11 mérkőzéséből sérülés miatt tízet kihagyott. A texasiak sorozatban hetedszer kaptak ki a Columbustól, házigazdaként pedig harmadszor.

Eredmények:

New York Rangers-Vancouver Canucks 2-1

Carolina Hurricanes-Chicago Blackhawks 3-2 – hosszabbítás után

Dallas Stars-Columbus Blue Jackets 1-2

Anaheim Ducks-Nashville Predators 2-1 – szétlövés után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!