Politikai vádirat

2022.10.12. 23:24

Nacsa Lőrinc: a baloldal ismét valótlanságok alapján támadja hazánkat

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése elfogadta a Magyarországot elítélő jelentést – írja a Magyar Nemzet.

Nacsa Lőrinc

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Ma a szankció- és migrációpárti baloldal bosszúját tapasztalhattuk a magyar baloldal hathatós segítségével – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Nacsa Lőrinc, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének magyar tagja. A FideszKDNP országgyűlési képviselője elmondta, a jelentés elfogult, tárgyi tévedésekkel van tele, és egy politikai vádiratnak is tekinthető.

A nemzetközi baloldal ma ismét valótlanságok alapján támadta Magyarországot. A boszorkányüldözés egy újabb fejezetének lehettünk szemtanúi itt, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében, hiszen a baloldali többség a magyar baloldali képviselők hathatós segítségével ma elfogadta a Magyarországot elítélő jelentést 

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Nacsa Lőrinc, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének magyar tagja. Ismert, az Európa Tanács rendszeresen monitorozza a tagországokat olyan kérdésekben, mint például a jogállamiság vagy a demokrácia. Erről írnak egy jelentést, amelyről a Parlamenti Közgyűlésben szavazhatnak a delegáltak. 

A mostani jelentésírók olyan pontokat kifogásoltak, amelyekkel rendszeresen találkozhatunk a nemzetközi és a hazai baloldal kommunikációjában: a gyermekvédelmi törvény, a migráció vagy a világjárványhoz köthető veszélyhelyzet kihirdetése.

A KDNP országgyűlési képviselője elmondta, a jelentés szerintük elfogult, tárgyi tévedésekkel van tele és egy politikai vádiratnak is tekinthető.  

Nagyon beszédes, hogy a baloldal egyik fő célja a jelentéssel az volt, hogy hazánk törölje el a gyermekvédelmi törvényt. Ez a jelentés ellentétes az Európa Tanács céljaival, és mindenképpen akadályozza a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet 

– szögezte le a képviselő. 

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában