Kötelező kvóta

2023.10.12. 14:28

Brüsszel migrációs javaslata a terrorveszélyt importálja Európába (videó)

A kormánypártok szerint Brüsszel a kötelező kvóta és a migránsgettó erőltetésével a terrorveszélyt importálja Európába.

MW

Német rendőrök helikopterhez kísérik a hét őrizetbe vett, feltételezett iszlamista terrorista egyikét Karlsruhéban 2023. július 6-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ronald Wittek

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban úgy értékelt: Brüsszel migrációs javaslata merénylet az európai biztonság ellen.

Szerinte a Hamász által elkövetett szörnyű terrorcselekmény több dologra is rámutatott: az európai nagyvárosokban előbújtak olyan szélsőségesek, akik több száz fős felvonulásokat szerveztek és a Hamász terrorját éltették.

Arra is felhívta a figyelmet: 

a terrortámadás és az arra adott jogos izraeli válaszcsapás újabb migrációs hullámot indíthat el Európa irányába, és sok radikális is elvegyülhet az illegális bevándorlók között.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint 

eközben Magyarország déli határánál a „radikális tálibok” vették át az embercsempészet irányítását, akik fegyverekkel szerelkeznek föl és „agresszívabbak lesznek, mint eddig bármikor”.

Hollik István úgy vélte: a brüsszeli döntéshozókat azonban a valóság nem érdekli, még ezek után sem hajlandók „levenni a szemkötőt” és felismerni, hogy a kötelező kvóta és a migránsgettó erőltetésével a terrorveszélyt importálják Európába.

Kijelentette: 

Brüsszelben változás kell, de most már nemcsak az ottani bürokraták alkalmatlansága miatt, hanem azért is, mert amit csinálnak, az veszélyes az európai és a magyar emberekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában