Hirdetés

2022.06.08. 08:31

Szakértők segítségével könnyebb megtenni a következő lépést

A fontos döntések végig kísérik, életünket legyen szócsalád bővülésről, lakásvásárlásról, felújításról vagy az autónk lecseréléséről. Ilyen helyzetekben számos tényezőt kell figyelembe venni, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy miből teremtjük meg a kitűzött célhoz szükséges pénzügyi forrásokat.

Jelenlegi információk szerint, év végéig az állami támogatások egy része megszűnik, ezért annak, aki ezeket szeretné igénybe venni céljainak megvalósításához érdemes tisztában lennie a határidőkkel. Az OTP Csoport szakértői segítenek az ügyfeleknek megtalálni a legjobb megoldást.

Bővül a család

Ha családalapítást terveznek, vagy már bővült a család, a megfelelő otthon biztosítása az egyik legfontosabb nagyberuházás a gyermekvállalást tervezők körében. Vannak, akik már előre megvesznek néhány nagyobb dolgot, például a járókát, de vannak olyanok is, akik csak a legszükségesebb eszközökre költenek.

A Babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt anyagi segítséget, akár 10 millió forint szabad felhasználású és kamatmentes kölcsön formájában. A termék legnagyobb előnye, hogy szabadon felhasználható egy gyermek vállalása esetén kamatmentes lesz a teljes futamidőre, két gyermek vállalása esetén a tartozás 30%-a elengedésre kerül. Három gyermek vállalása esetén pedig a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül.

A baba érkezése elsősorban örömteli, de a gyermeket vállalók többségénél komoly kiadással is járó esemény. Az OTP Bank büszke arra, hogy piacvezetőként 10-ből 4 család nála veszi igénybe a Babaváró kölcsönt, hogy annak segítségével teremtse meg a megfelelő körülményeket az újszülött felneveléséhez, legyen szó lakásvásárlásról, bővítésről vagy felújításról

– mondja Schneider Mónika, az OTP Bank szolnoki fiókjának igazgatója.

Vágyott cél

Az igazit megtalálni mindig nehéz feladat legyen szó autóról, motorról vagy álmaid konyhájáról. Ha kiválasztottad a vágyott tárgyat, akkor már csak a megvásárlásához szükséges megfelelő pénzügyi források megtalálására van szükséged. Az OTP személyi kölcsönével most elérheted céljaid, ráadásul most online és személyesen 350 bankfiókunk egyikében is igényelheted, ahogy neked kényelmesebb.

A személyi kölcsön gyors segítséget nyújt, ráadásul szabás felhasználású és fix kamatozású a teljes futamidő alatt.

Az OTP Banknál díjmentes a hitelbírálat és online hiteligénylés esetén nem számítunk fel folyósítási díjat és igénylést követően, akár 1 munkanapon belül is megérkezhet az ügyfelek számlájára az igényelt összeg bárhol is bankolnak

– mondja Schneider Mónika, az OTP Bank szolnoki fiókjának igazgatója.

Személyi Kölcsön
THM: 12,5% - 24,4%

Babaváró Kölcsön
THM kamattámogatással: 0,4%
THM kamattámogatás nélkül: 9,0%

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!