Szponzorált tartalom

2021.02.01. 15:04

Hódít az orvosi fogyás! Fogyókúra orvosi segítséggel

Dr. Ispány Marietta rendelése 2021. február 10-én nyílt napot tart! Ingyenes az orvosi mérés és tanácsadás.

 

Dr. Ispány Marietta

Ingyenes állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, keringésellenőrzés, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, májszintellenőrzés, diétás tanácsok. A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérés. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06/70/322-5982

Dr. Ispány Marietta vagyok, 9 éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával. Célom,hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában,leadva a kilókat,megtanulva a helyes táplálkozást,elindulva a mozgás útján,elhagyva a gyógyszereket. Akár 5,10,20,akár 70,80,100 kg-ot kell leadnia,fogadjon el egy egészséges,önbizalommal teli életet,túlsúly nélkül,karcsú alakkal.

Szolnok, Szántó krt. 52/a/1 L-33 MEDICAL Központ

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06/70/322-5982

Sikertörténetek páciensektől kapott üzenetekben

-27 kg-os fogyás szeptember óta

Kedves Páciensünk fordított az életén, számára kinyílt egy ajtó, amely egy megújult élethez vezet. 2020 szeptembere óra 27 kg-ot adott le testzsírból. Figyelemre méltó hozzáállással nagy lépéseket tett az egészség felé. Vércukor és koleszterinértéke csökkent, májfunkciói normalizálódtak, így gyógyszereit is csökkentettük. Könnyen mozog, hangulata, közérzete kiváló, fellépése magabiztos lett. Lendületesen folytatja a diétát a céltestsúly felé.

Végre boldog vagyok, -53,5 kg zsírtól szabadultam meg!

A hétköznapok során nagyon megviselt a rémisztő valóság, hogy 146 kg voltam, nem volt önbizalmam, félénk voltam és sokszor szorongtam. Elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet. 2020. április 28-án kezdtem az INSUMED orvosi diétát Dr Ispány Marietta doktornőnél. Nagyon lelkes voltam és a célom elérésében segítséget kaptam. A doktornő felügyelete biztonságot jelentett, és ahogy csökkent a súlyom ez tovább növelte a kitartásom. 2021. január 19-én 57,5 kg-os súlycsökkenést mértünk, ebből 53,5 kg zsír volt. Nagyon hálás vagyok, mert az egész életem megváltozott. Jobb a közérzetem, az egészségem, az önbizalmam visszatért!

Köszönöm!

Szeretettel gratulálunk mindegyikőjüknek!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában