Hirdetés

2023.07.21. 11:54

7éves a Los Polos Pólóműhely – köszönjük Nektek!

Hét éves lett a szolnoki Los Polos Pólóműhely, amelyet 2016 júliusában alapított meg János egyedül, akkor még csak egy kis irodában működtetve azt. Az elején a technológia kezdetleges volt, majd minden fejlődésnek indult.

PR cikk

Forrás: lospolo.hu

Maga a hely is az évek alatt több költözésen esett át, új kollégák és új pólónyomtatók érkeztek. Végül 2018-ban üzlet lett belőle a Baross utcán, és csak szigorúan 50 métereket költözve ért el a jelenlegi helyére a Baross utca 21. szám alá, ahol ma már 14 fővel működik heti több ezer pólót gyártva. A lehető legkorszerűbb ipari DTG/DTF pólónyomtatókkal és további más kiegészítő ajándéktárgyakat készítve veszi fel a versenyt országosan is a https://lospolo.hu/ webshoppal az élvonalban levő pólónyomtató cégek között.

Miért érdemes egyedi pólót készíteni, megéri-e az árát?

Manapság már elég sokan szeretnének olyan pólót hordani, amely kitűnik kicsit a többi közül, egyedi elképzelésük van róla, hogyan nézzen ki, akár saját rajzukat és alkotásukat látnák szívesen rajta. Ekkor jövünk a képbe mi, és segítünk ennek az elképzelésnek a megvalósításában, akár az üzletben, vagy online a tervezők segítségével. Az ára egy ilyen pólónak átlagosan 4000-5000 Ft körül mozog nálunk, amely ez esetben egy 100% pamut környakú póló elkészítését jelenti, amelyre közvetlenül nyomtatunk az egyik oldalára egy tetszőlegesen választott mintát.

Forrás: lospolo.hu

Nem mindegy viszont milyen a technológia! Az általunk készített pólók 99%-a DTG-s (Direct to Garment) eljárással készül, ipari gépekkel közvetlenül a pólóra nyomtatjuk a mintát, nem pedig transzferáljuk. Ez az eljárás azt eredményezi, hogy pl. a fehér és világos pólóknál, a pólóra kerülő tinta, teljesen érezhetetlen lesz – eggyé válik az anyaggal. Például képzelj el egy gyerkőc bababodyt úgy, hogy a lurkón levő minta teljesen szellős, így a legkényelmesebb és a legjobb a viselőjének.

Színes pólóknál is közvetlen a pólóra nyomtatunk, ahol igaz érezhető a nyomat, de rendkívül vékony a minta, ráadásul 2 éve már olyan gépekkel dolgozunk, amivel ezek mosásállósága is 100+ mosás felé tart. Nem véletlenül ez a legkorszerűbb eljárás, amelyet rajtunk kívül csak a legnagyobb cégek követnek.

Ezen kívül persze nyomtatunk poliészter anyagokra, nagyobb tételek esetén DTF (Direct to Film) technológiával pólókat és egyéb ajándéktárgyakat költséghatékonyan , így elmondható, hogy a céges és táboros pólók rendelése esetén is kedvező árat tudunk biztosítani.

Forrás: lospolo.hu

Próbáld ki az online pólótervezőt és a legújabb termékünket: az UV nyomtatott mobiltokot

Nagyon sok energiát fektetünk a webshop működtetésébe és folyamatos fejlesztésére, végtérre is a rendelések 95%-át ott fogadjuk és szolgáljuk ki országosan vásárlóinkat. Ezek közül az egyik legnépszerűbb maga a Pólótervező, de a további 13 terméktervező oldalunk is nagyon kedvelt. Saját fényképpel, szöveggel vagy akár rajzzal tervezheti meg a vásárló a termékét, amit a kosárba rakva rövid időn belül legyártunk és eljuttatunk hozzá többféle futárszolgálatot használva.

Folyamatosan újítunk, szinte havi rendszerességgel jövünk valami nagy dobással, ezek közül a legutóbbi az UV nyomtatott telefontok! Ilyenkor UV led technológiás tárgynyomtatókkal nyomtatunk közvetlenül a mobiltokra, amely a legjobb az ismert eljárások közül ahhoz, hogy a tokon levő nyomat ne kopjon, ne jöjjön le és évekig társa legyen a tulajdonosának. Ezt a kiegészítő szolgáltatást kezdtük el idén júniusban, 100+ típusú telefontokra készítve raktárról, minél hamarabb a vásárló kezébe.

Forrás: lospolo.hu

Várunk benneteket szeretettel az üzletünkben!

Forrás: lospolo.hu

Köszönjük Nektek vásárlóinknak ezt a csodás elmúlt néhány évet és azt, hogy ennyit tudtunk fejlődni – ígérjük nem veszünk vissza a haladásból és csak megyünk tovább előre – nagyon hálásak vagyunk ezért!

Várunk benneteket sok szeretettel ezen a születésnapi héten is (természetesen akciókkal) Szolnokon a Baross utca 21. szám alatt, hétköznap 10:00-tól 17:00-ig, szombaton pedig 9:00-tól 12:00-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában