szponzorált tartalom

2017.11.08. 11:30

Most milliókat nyerhet TV-nézéssel!

Milliókat hozhat a konyhára, ha a Discovery Channel műsorait nézi! A csatorna ugyanis amellett, hogy novemberben is új sorozatokkal és régi kedvencek új részeivel várja a nézőket, most egy izgalmas nyereményjátékot is indított számukra.

THE ISLAND -- Season: 1 -- Pictured: Bear Grylls -- (Photo by: Chris Haston/NBC)

Forrás: Flickr / Goodwill GWC

A csatorna esti sorozatait nézve az Aranyláz Játék 3 millió forintos fődíját vagy a 100 ezer forintos heti nyeremények egyikét nyerhetik meg a szemfüles nézők.

A műsorok ideje alatt ugyanis aranyrögökkel együtt kódok bukkannak fel véletlenszerű időpontokban a képernyőn, ezeket megkeresve és a www.aranylazjatek.hu felületen okostelefonnal, tablettel vagy laptoppal/számítógéppel feltöltve lehet indulni a díjakért.

Az Aranyláz Alaszkában nagy sikerű műsor új évadának indulása alkalmából a Discovery Channel játékot hirdetett, aminek köszönhetően akár 3 millió forintot is nyerhetnek a csatorna rajongói az esti sorozatokat nézve. A nyereményjáték egészen november 16-ig „aranyozza be” a Discovery Channel nézőinek estéit és segítségével átélhetik az aranybányászok életét: lázasan kereshetik az aranyrögöket a milliókért minden este.

November 16-ig ugyanis minden este 21 és 23 óra között a Discovery Channel esti műsorai alatt kódokat rejtő aranyrögök bukkannak fel a képernyőn. Ezeket a kódokat a www.aranylazjatek.hu interaktív felületén keresztül lehet gyűjteni okostelefonnal, tablettel vagy laptoppal/számítógéppel. Érdemes minél többet összegyűjteni a napi kódokból, mert minden egyes feltöltött számsor növeli a nyerési esélyeket. A nézőknek azt is meg kell adniuk, hogy melyik műsorban találták meg a kódot, ahhoz, hogy érvényes legyen a kódfeltöltés.

Fontos, hogy nem csak az Aranyláz Alaszkában című sorozat alatt tűnhetnek fel a kódot tartalmazó aranyrögök, hanem az olyan ikonikus Discovery Channel műsorok alatt is, mint például a

Bear Grylls: A Sziget, az Alaszka mélyén, a Halálos fogás, a Monumentális történelem, a Hogyan készült?, az Aranyláz a Bering-tengeren vagy például Az Ördög-kanyon aranya.

A játékhoz semmiféle applikációt nem szükséges letölteni, elég egy egyszerű Facebook profillal történő regisztráció után feltölteni a kódokat a www.aranylazjatek.hu felületén.

Részletes játékszabályzat és a játékfelület a www.aranylazjatek.hu oldalon található.

Jó szerencsét az aranykereséshez!

Világhírű túlélő, sztárnyomozó és aranybányászok a novemberi műsoron Premierekkel és régi kedvencekkel várja novemberben is a nézőket a Discovery Channel.

November 5-én indult a csatornán az Ed Stafford: hátrahagyva, amely során a Discovery Channel egyik leghíresebb felfedezője ismét a lehetetlenre vállalkozik. A nagy túlélő most bolygónk legveszélyesebb pontjait tűzte ki úti célul, a legextrémebb körülmények közül kell kiszabadulnia 10 nap alatt, ráadásul segítség nélkül.

Ed Stafford

Október vége óta van műsoron az Utca Harcosai, ebben a sorozatban New York egyik legkeményebb zsaruja számol be az 1970-es és 1980-as sötét években szerzett tapasztalatairól. A város erőszaktól leginkább fertőzött éveiben az „apacserődnek” is nevezett rendőrkapitányság körzetében a legkülönfélébb bűncselekményeket követték el. A látszólag megoldhatatlan gyilkossági esetektől kezdve a beépített ügynökökkel végrehajtott akciókig és fényes nappal elkövetett leszámolásokig Friedman nyomozó számos bonyolult és életveszélyes eset felderítésében vett részt.

Aranyláz Alaszkában

Új évaddal és soha nem látott izgalmakkal tért vissza október 19-én a képernyőre az Aranyláz Alaszkában: a Todd Hoffmann és a Parker Schnabel vezette csapatok közötti versengés egy fogadásnak köszönhetően új szintre lépett. Az alkujuk szerint 100 uncia aranyat, tehát több mint 100.000 dollárt nyer az a csapat, amelyik a szezon során több aranyat tud bányászni. Az alku kiélezetté teszi a versenyt a két szereplő között, úgyhogy az eddigi legizgalmasabb évadra számíthatnak a rajongók.

Borítókép: Bear Grylls

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában