Herczeg Karolina

2019.11.14. 06:00

Fehér Leventét a sikerélményei repítik újabb magasságokba

Manapság sok ember dönt a sportolás mellett. Vannak, akik futnak, bicikliznek, táncolnak, vízi sportolnak vagy valamilyen labdajátékot játszanak. Mindezek elkezdése előtt azonban ott lapul a kérdés mindenkiben: vajon melyiket válasszam?

Széchenyi István Gimnázium

Fehér Levente (balra) négy és fél éves kora óta edz

Forrás: Beküldött fotó

Hadd segítsek kicsit ebben a kérdésben. Egy különleges, ritka sportot hoztam el most nektek, ami nem más, mint a karate. Mivel a tizenhét-tizenkilenc éves korosztályból sportolnak legtöbben, így egy fiatal karatést, Fehér Leventét kérdeztem meg arról, miért ezt a sportot választotta.

Fehér Levente (jobbra) négy és fél éves kora óta edz
Fotó: Beküldött fotó

– Négy és fél éves korom óta karatézom. A szüleim kerestek nekem egy elfoglaltságot, így kerültem be a Full-Contact Team Szolnok karateklubba. Szerelem volt első látásra, egyből lekötött ez a sport, itt is ragadtam. Ez köszönhető persze a sikerélményeknek is – emlékszik vissza a bajnok fiú.

Leventét a fárasztó iskolai napok után a karate jó érzéssel tölti el, s bár egymás ellen küzdenek, mégis tisztelik a másik felet, ez a legszebb része ennek a sportnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!