Sport

2008.09.19. 13:58

Az athéni Eb-n érdekeltek a Tisza Evezős Egylet legjobbjai

A 2004-es olimpia után most először rendeznek nagyszabású nemzetközi evezős versenyt Athénban, méghozzá a felnőtt Európa-bajnokság küzdelmeit.

SZOLJON

A magyar csapatban természetesen ott lesznek a legeredményesebb egységek, köztük a férfi kormányos nélküli kettesben Simon Béla—Vinkó Gáspár duó, amely a Szolnoki Tisza Evezős Egylet csapata. Fiatal, de jól összeszokott párosról van szó, amely akár bejuthat a döntőbe is. Sőt Simonék mellett még egy szolnoki evezős Juhász Adrián is lapától a kontinens viadalon, aki a négypárevezős egységben Kelemen Áron (Baja), Szabó Dániel (Vác), Széll Domonkos (Csepel) társaságában próbál minél jobb eredményt elérni. Mindhárom szolnoki fiú Molnár  Dezső edző tanítványa. Mint azt a helyszínen tartózkodó szakember elmondta a Simon—Vinkó páros az előfutamában második helyen végzett, és biztosan kvalifikálta magát a mai középfutamba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!