Sport

2008.11.15. 16:23

Idegenben nyert és már nem kieső a Jászberény

Az őszi idény utolsó fordulójában idegenben nyert a Jászberényi SE NB II-es labdarúgó csapata, s ezzel elkerült a kieső helyről.

SZOLJON

Tököl—Jászberényi SE 1-2 (1-2)
Tököl, 100 n., v.: Fajkusz Gábor (Kormányos, Kuti).
Tököl: Balázs — Medgyesi, KURUCSAI, Helgert, Demény — Horváth, Vejmola, Csépe, Palásti (Csönge 77.) — Hamar I.  (Kis A., 77.), GASPARIK. Edző: Gyimesi László
Jászberény: Szalma — Gulyás, VISKOVIC, Póti, Hídvégi — Móczó (Mohácsi, 60.), Bárkányi (Majzik, 86.), LUKÁCSI, Murinai— Németh (Bubori, 71.), HAMAR Á. Edző: Földesi Károly.
5. perc: Móczó jobb oldali beadását Hamar Ádám 6 méterről élesen fejelte a kapuba, 0-1.
10. perc: Hamar egyedül vezette a kapusra a labdát, de 12 m-ről lövés helyett Némethnek akarta passzolni, ám a védők elcsípték, így oda lett a nagy lehetőség.
29. perc: Hazai szöglet után a berényi védők nem tudtak felszabadítani és a lecsorgót Palásti 3 méterről a jobb sarokba helyezte, 1-1.
31. perc: Hamar Á. 14 méterről szétforgácsolta a felső lécet.
33. perc: Medgyesi kézzel ütött a labdába a tizenhatoson belül, megkapta második sárga lapját, míg tizenegyest Lukácsi biztosan helyezte a kapuba, 1-2.
49. perc: Németh 12 méterről a jobb kapufát találta telibe.
75. perc: Hamar Ádám egyedül húzott kapura, mikor Helgert hátulról lerántotta, ezért a játékvezető kiállította.
79. perc: A percekkel korábban beállt Bubori a felső kapufára bombázott.
A berényi együttes csak látszólag játszott szoros meccset: két gólján kívül háromszor a kapufát lőtték telibe játékosai. Győzelmével a berényi gárda elkerült a kieső helyről.
Gyimesi László: — A játék alapján semmi esélyünk nem volt a győzelemre.
Földesi Károly: — Számunkra a nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyerni, köszönjük a szurkolóink, közönségünk lelkes buzdítását, támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!