Sport

2009.07.06. 09:51

Sulyok Bence és Danyi Gábor győzelmekkel készül a világversenyekre

Ha nyár, akkor búvárúszás. Eddig zömében uszodában rendezték meg a különböz viadalokat, a csepeli szakosztálynak köszönhetően azonban a mezőny tagjai most már túl vannak az első nyíltvizi versenyen is.

SZOLJON

Az Alsónémediben megrendezett Csepel Kupa tájékozódási versenyen természetesen ott voltak a Szolnoki Búvár SE fiataljai is. Az időjárás nem volt kegyes az indulókkal szemben, hiszen az első nap reggelén akkora köd borult a tóra, hogy el kellett halasztani a rajtot a rossz látási viszonyok miatt. A folytatásban is többször eleredt az eső, sőt időnként jég is nehezítette a búvárúszók dolgát. Mindez azonban nem befolyásolta Hamzáné Somogyváry Beáta edzőnő tantványait abban, hogy szép eredményekkel öregbítsék a Tisza-parti szakosztály hírnevét. A belgrádi junior kontinensvetélkedőre készülő Sulyok Bence az öt bója versenyszámban a legjobbnak bizonyult, s Graff Richárddal, Karkecz Konráddal és Danyi Gáborral - utóbbi a szentpétervári felnőtt uszonyos világbajnokságra készül, melyet augusztus végén rendeznek meg - az ifjúságiak csoportos gyakorlatában is az élen végzett.
Eredmények - szlalom, felnőtt férfiak: 5. Hamar Péter, ... 8. Kapolcsi Tamás. Ifi fiúk: 4. Lengyel Dániel, ... 6. Sulyok Bence, 7. Karkecz Konrád, 8. Graff Richárd. Lányok: 3. Fekete Dorina. 5 bója, felnőtt férfiak: 8. Hamar Péter. Ifi fiúk: 1. Sulyok Bence, ... 3. Karkecz Konrád, 7. Graff Richárd, ... 9. Lengyel Dániel, 10. Danyi Gábor. Lányok: 3. Fekete Dorina. Csillag, felnőtt férfiak: 9. Hamar Péter. Ifi fiúk: 2. Karkecz Konrád, ... 8. Sulyok Bence, 9. Danyi Gábor, 10. Graff Richárd, ... 13. Lengyel Dániel. Lányok: 3. Fekete Dorina. Csoportos gyakorlat, felnőtt férfiak: 4. Szolnoki BSE (Kapolcsi Tamás, Lengyel Dániel, Hamar Péter, Fekete Dorina). Ifi fiúk: 1. Szolnoki BSE (Graff Richárd, Karkecz Konrád, Sulyok Bence, Danyi Gábor).

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!