TISZAFÜRED

2017.08.01. 15:30

Három érmet is hazahozott Czinege Dóra

Romániában kétszer is felállhatott a dobogó legfelső fokára Czinege Dóra. A rendkívül eredményes sportoló nevét országszerte ismerik, fiatal kora ellenére egy taekwondo csapatot is felépített a városban.

Czinege Dóra remekelt a nemzetközi színtéren

Fotó: Beküldött fotó

– Nemrég az első Romanian Open „A Class” nemzetközi versenyen léptem tatamira, ahonnan két arany- és egy ezüstéremmel tértem haza. Formagyakorlatban és erőtörésben sikerült megszereznem az aranyérmet, küzdelemben ezüstérmes lettem – mesélte honlapunk érdeklődésére Czinege Dóra.

Czinege Dóra remekelt a nemzetközi színtéren
Fotós: Beküldött fotó

Emellett őt választották a romániai torna legeredményesebb női versenyzőjének. Egyéni célja, hogy jövőre sikeresen teljesítse a kétdanos övvizsga jelentette kihívást. A felkészülést már idén elkezdi.

Megtapasztalta, milyen érzés izgulni a tanítványaiért, milyen látni, ahogy a sok befektetett munka meghozza a gyümölcsét.

– A versenyzés mellett már edzőként is helyt kell állnom a mindennapokban. Úgy döntöttem, hogy Tiszafüreden is felépítek egy csapatot, amelyre majd méltán lehet büszke a város. De emellett persze a saját fejlődésemre is időt fordítok – vázolta a fiatal sportoló.

Ujvári László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!