szépségverseny

2021.10.16. 16:00

Barátokat is adott a Tündérszépek a szolnoki Csabai Alexandrának

Szeptember végén lezárult kiadónk országos szépségversenye, a Tündérszépek. Jász-Nagykun-Szolnok megyét Csabai Alexandra képviselte a döntőben.

Szoljon.hu

Bár az idei Tündérszépek kicsit máshogy zajlott, mint a korábbi években, szép lányokban idén sem volt hiány. Megyénket a szolnoki Csabai Alexandra képviselte a döntőben, akit a verseny vége után néhány héttel kérdeztünk élményeiről.

– Nehéz egy-két mondatban összefoglalni mindazt a rengeteg élményt és tapasztalatot, amit a versenyre való felkészülés és a döntő adott – kezdte a fiatal lány.

A döntőig vezető út minden fordulója egy-egy izgalommal teli pont volt az életemben.

– A verseny kezdete óta nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, és kapok mind a mai napig, melyek mindig feltöltenek és jól esnek.

Alexandra elárulta, Siófokon a felkészítő táborban három fantasztikus napot töltöttek el, ahol személyesen is megismerhette a lányokat, a szervezőket, a stáb tagjait, illetve a mentorokat.

– Egy igazán összetartó csapat kovácsolódott össze ez idő alatt. Ez később a döntő napján nagy segítség volt, hiszen mindenben támogattuk a másikat és szurkoltunk egymásnak.

Alexandra nagyon büszke rá, hogy ő képviselhette megyénket
Fotó: Bóka Balázs

Mint mondta, a lányokkal nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot.

– Ennek köszönhetően elmondhatom, néhány lány személyében barátokra leltem. A mai napig tartjuk a kapcsolatot és tervezzük a következő találkozókat – mesélte boldogan.

– A döntő napja egy igazán különleges nap volt számomra. Már reggel 7 órakor átadtuk magunkat a sminkeseknek és a fodrászoknak, akik mindent megtettek azért, hogy a külsőnk tökéletes legyen a nagy napra. Habár helyezést nem értem el, úgy gondolom, én már azzal nyertem, hogy a több mint 1000 versenyző közül bejutottam a legszebb 22 lány közé.

Büszke vagyok arra, hogy én képviselhettem Jász-Nagykun-Szolnok megyét.

Alexandra hozzátette, hatalmas köszönet jár a szervezőknek, a stábnak, a sminkeseknek, a fodrászoknak, mentoroknak, fotósoknak és ahogy ő fogalmazott, Tündérkeresztanyukájuknak, Ritának, aki mindig mindenben mellettük állt és támogatta őket a verseny ideje alatt.

– Mindenkit, akit egy kicsit is vonz a szépségversenyek világa, vagy csak ki szeretne lépni a komfortzónájából én arra biztatok, hogy jelentkezzen.

Egy felejthetetlen élmény az egész verseny elejétől a végéig

- zárta gondolatait a szolnoki szépség.

A közönségdíjat a tószegi Magyar Vivien vitte el

Alig kevesebb mint egy éve hirdette meg a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek szépségversenyt. A zsűri három megyei lányt juttatott a legjobbak közé, majd a középdöntő után Csabai Alexandra képviselhette a Jászkunságot, és a közönség szavazatai alapján Magyar Vivien is a döntőig menetelt. A Budapesten megtartott eseményen Vivien fejére kerülhetett a közönségdíjasnak járó korona.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!