STRANDLABDARÚGÁS

2017.07.25. 14:30

Második helyen a GWP

Egy hét szünetet követően, a harmadik forduló mérkőzéseivel folytatódtak a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga küzdelmei a hétvégén Siófokon.

Pabar Gyula

Látványos megmozdulásokból ezúttal sem volt hiány

Forrás: mlsz.hu

Az első játéknap különösebb izgalmak, és meglepetések nélkül zajlott le, ugyanakkor a szombaton és vasárnap látottak mindenért kárpótolták a helyszínre kilátogatókat.

Az Energia SC-Gyöngyös–Jászfényszaru GWP ­Cservy találkozók nem csak papíron számítanak rangadónak, amiről ezúttal is meggyőződhettünk. A Fényszaru az első harmad után már 3–1-re vezetett, de a nagy rivális Berkes László vezérletével sikeresen visszakapaszkodott a meccsbe, így Fekete Viktor bravúros gólja nélkül aligha tudott volna ismét nyerni a GWP (4–3). A forduló zárómérkőzését a Bonyhád ellen játszotta a Fényszaru, amely még a Gyöngyös elleninél is kiélezetebb csatát hozott. A rendes játékidő 7–7-tel, a hosszabbítás 9–9-cel ért véget, tehát következhettek a büntetők, amiben a Bonyhád csapata bizonyult a jobbnak, és végül 12–11-es győzelmet aratott. A vereség miatt a Jászfényszaru visszacsúszott a ponttábla második helyére.

Látványos megmozdulásokból ezúttal sem volt hiány
Forrás: mlsz.hu

Most hétvégén zárul az alapszakasz, az pedig szinte már előre borítékolható, hogy a véghajrá, illetve az azt követő rájátszás is bőven tartogat majd izgalmakat a számunkra. Elvégre öt, közel egyforma képességű csapat van versenyben a kiadó négy helyért. Hogy a Jászfényszaru, Gyöngyös, Siófok, Szeged, Bonyhád alkotta ötösből végül ki marad le a rájátszásról, azt nehéz lenne megjósolni.

A 3. forduló eredményei: Junior Sport–Újhartyán 19–2, Energia SC–Garvittax 10–4, Siófok–Bodon Péter FC 10–3, Bonyhád–DEAC 5–3, Jászfényszaru GWP Cservy–Eger 18–5, Junior Sport–­Energia SC 4–1, Siófok–Garvittax 9–4, Eger–Bodon Péter FC 8–5, Jászfényszaru GWP Cservy–DEAC 7–4, Bonyhád–Újhartyán 9–6, Siófok–DEAC 10–1, Junior Sport–Bodon Péter FC 11–0, Bonyhád–Eger 8–3, Jászfényszaru GWP Cservy–Garvittax 9–3, Energia SC–Újhartyán 7–2, DEAC–Eger 10–4, Garvirrax–Junior Sport 3–13, Újhartyán–Siófok 0–15, Bodon Péter FC–Bonyhád 2–6, Jászfényszaru GWP-Cservy–Energia SC 4–3, Siófok–Eger 13–1, Jászfényszaru GWP-Cservy–Bonyhád 11–12 (b. u.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!