Bulvár

2015.04.01. 13:43

Gyűlnek az Önök kéziratai

Nemrég jelent meg a felhívás az Új Néplap hasábjain, amely útjára indította Az Én könyvem sikersorozatát. Az elmúlt napok során tucatnyi saját művet küldtek be olvasóink, fotókat, írásokat, amellyel meg akarnak jelenni ebben a különleges kiadványban.

Szoljon.hu

Elsők között volt a szolnoki Bálint István, aki két oldalt is vásárolt magának, amelyeken saját, Szolnokhoz kötődő érzéseit, gondolatait akartja megosztani majd az olvasókkal.

– Amikor olvastam erről a lehetőségről, azonnal ki akartam használni – mesélte Bálint István, akivel szerkesztőségünkben beszélgettünk, amikor elsőként adta le kézzel írott művét. – Úgy vélem, igaz a régi mondás, amely szerint a szó elszáll, az írás megmarad. Mindig is ezt vallottam, ezért is gondoltam azt, hogy a magam által összeállított kis értekezésemet megjelentetem. Szeretném, ha a gondolataim fennmaradnának az utókor számára, és erre a legalkalmasabb egy szép könyv. Annak kifejezetten örülök, hogy egy ilyen különleges kiadvány lesz az – tette hozzá.

A beküldött szerzemények között sok érdekes művel is találkozhatunk. A Jászapátiban élő Csatári Édua például munkásságának történetét szeretné Az Én könyvemben megörökíteni.



– Kisgyermekkorom óta írok verseket, amelyek már nem csak az egész országban, sőt már Amerikában is ismertek – válaszolta kérdésünkre Csatári Édua. – Mégis úgy érzem, hogy kevesen ismerik a munkásságom itthon, Jászapátiban vagy a megyében. Pedig a verseimmel még Zámbó Jimmy érdeklődését is felkeltettem, aki később verseskötetem megjelenését is segítette. Sőt, verseimből dalok születtek, amelyek az egész ország által ismert slágerekké váltak Jimmy előadásában – sorolta.

[caption id="" align="alignleft" width="425"] A szolnoki Bálint István több művét is szeretné megjelentetni a készülő kiadványunkban, hogy azokat ilyen módon őrizhesse meg az utókor számára. Fotó: Czakó Nóra
[/caption]

Ön se maradjon le a különleges lehetőségről, hogy írjon a saját könyvébe! Hiszen egészen augusztus 30-áig eljuttathatja szerkesztőségünk címére azokat az írásokat, verseket, novellákat, fotókat, grafikákat, recepteket, zenei kottákat vagy egyéb műveket, amelyeket ön írt, fotózott, rajzolt vagy festett. A kiadvány A/5-ös formátumban jelenik majd meg, amelyből Önök, szerzők egy-egy oldalt (egy személy maximálisan 3 oldalt) megvásárolhatnak. E terjedelemmel a szerzők rendelkeznek, ha egysoros az írásuk, akkor az az egy sor fog megjelenni, ha hosszabb, akkor a maximális oldalszám áll rendelkezésre. A műveket tehát nyár végéig várjuk postai úton az 5000 Szolnok, Mészáros Lőrinc út 2. szám alá (a borítékra kérjük írják rá: Az Én könyvem), illetve elektronikus úton az [email protected] e-mail címre. Munkatársaink minden szerzővel felveszik a kapcsolatot. Kollégáinktól részletes tájékoztatást kaphatnak felmerülő kérdéseikre, illetve a könyv megjelenésével kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!