Besenyszög

2017.09.29. 16:30

Átadták a 2017-es Pro Caritate-díjat

A Kistérség Napja alkalmából tartottak pénteken ünnepséget Besenyszögön.

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának elnöke átadta a Pro Caritate-díjat. A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő.

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása 2004-ben alakult. Jelenleg 18 település alkotja a társulást, melynek alapvető célja, hogy az érintett települések számára magas színvonalú közszolgáltatások elérését biztosítsa.

Ebben az évben a „Pro Caritate-díj”-at 2017-ben Farkas Józsefné, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Zagyva menti Integrált Központjának vezetője kapta.

Elismerésben részesült Szekeres Mária, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ bentlakásos intézményének ápolója, Gerhát Zsuzsaanna a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény 3. számú Gondozási Központ vezetője.

Szeibert Márta a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Humán Szolgáltató Központjának szociális munkása, családsegítője és Gregor Józsefné a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Szociális Szolgáltató Besenyszögi Központ nagykörűi Idősek otthonának vezetője.

Sz. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!