Szolnok

2021.08.14. 19:58

A nyerő trió: legfelső, ráadásul belső kétszint, no meg egy nagy terasz!

Nagy előny egy lakás esetén, ha nem rohangál senki a fejünk felett. Egy belső kétszintes lakás kapcsán pedig nagyszerű a különböző típusú terek kihasználtságának módja. Az már csak hab a tortán, ha mindehhez egy tágas erkély is tartozik! Egy megyei, eladó lakásban összeállt a nyerő kombináció! Lássuk, pontosan mi és mennyiért!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“A szolnoki Dobó utcában eladó, egy plusz négy fél szobás, 98négyzetméteres szinteltolásos második emeleti társasházi lakás. A környéken minden városi infrastruktúra (iskola, boltok, orvosi rendelő, patika…) gyalogosan is 10-15 percen belül elérhető. Az épület 1989-ben téglából épült, azóta a lakásban jelentős felújítás nem történt.

Az alsó szinten találjuk a tágas nappalit, ahonnan egy csodálatos panorámát kínáló 9 négyzetméteres teraszra léphetünk ki. Ezen a szinten külön helységben van a konyha-étkező, valamint egy kisebb fürdő. Fél emelet eltolással jutunk további kettő félszobához, valamint egy gardrób szobához. Ismét fél emelet eltolással találunk további kettő félszobát és egy fürdőszobát. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!