Bulvár-celeb

2023.03.23. 11:05

Harmadik fél miatt mehetett tönkre Peller Anna házassága?

Ezt hosszú távon nem lehetett könnyű elviselni.

Forrás: Ripost

Kedd este robbant a hír, miszerint Peller Marianné után most Peller Anna 14 évig tartó házassága is véget ért Lukács Miklóssal, vagy ahogyan a legtöbben becézték, Mikikével. A felek nem szeretnének több információt megosztani a médiával, de annyit elárultak, hogy évek óta próbálták megmenteni a kapcsolatukat. Az összeesküvés-elméletet mellőzve, de talán nemcsak a véletlen műve, hogy  Peller Mariann októberben jelentette szakítását, testvére pedig fél évre rá – írja a Ripost.

Testvéri szerelem?

A színész-műsorvezető testvérpárról köztudott, hogy elképesztő lelki kötelék van köztük. Lelki társként, szövetségesként tekintenek egymásra, akik minden esetben számíthatnak a másikra. Mariann és Anna Friderikusz Sándor műsorában is elmesélték, hogy szinte nem tudnak egymás nélkül élni, ez már több mint egyszerű testvéri szeretet.

„Én annyira szeretem, mintha a szerelmem lenne!”

– mondta korábban Anna heves szeretettel testvére jelenlétében, mire a műsorvezető megkérdezte, hogy kit választanának, ha valamiért töréspont érkezne el az életükben: férjeiket vagy egymást? A válaszra nem kellett sokáig várni, egy pillanat alatt dőlt el.

„Soha nem dobnánk egymást, bocsássatok meg, fiúk!”

– hangzott az egyértelmű és sokat sejtető válasz Anna és Mariann szájából.

Ártó szimbiózis?

De vajon mennyire lehet ok-okozati összefüggés a szakítások és az ilyen mértékű testvéri szimbiózis között? Megkértük dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológust, pszichoterapeutát, a téma szakértőjét, mondja el véleményét, létezhet-e, hogy a két nővér annyira összezár, hogy férfiaknak ott nincs már hely?

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában