Bulvár-celeb

2023.07.30. 06:30

Van valami, ami nem engedi, hogy Jolly és Suzy végleg megszabaduljon egymástól

Lehet, hogy még évekig elhúzódik a két mulatóssztár vagyonmegosztásának kérdése.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Suzy és Jolly neve néhány évvel ezelőtt még egy plakáton szerepelt. A mulatós zene nagyágyúi között azonban 4 éve végzetesen megromlottva viszony, és 13 év után búcsút intettek egymásnak.

Bár egyikük sem tette soha közszemlére a magánéletét, miután Jolly a TV2 Mokka című adásában arról beszélt, hogy fizikálisan és mentálisan is kikészült a házassága utolsó éveiben, mert a volt felesége pokollá tette az életét, elindult az adok-kapok. A vitába több családtag is beszállt, köztük Jolly édesanyja és Suzy testvére is... A kedélyek lassan nyugodtak meg, a házaspárt végül elválasztotta a bíróság, és sikerült megegyezni a közös kislányuk gyermekelhelyezésének ügyében is. De még mindig nem került minden vitás kérdés végére pont.

Épp a napokban volt három éve, hogy Suzy és Jolly hivatalosan is elváltak egymástól. A hírek szerint a párosnak mostanra sikerült nyugodt, egymást támogató viszonyrendszert kialakítani egymással, elsősorban a kislányuk érdekében, akit közösen nevelnek. A vagyonmegosztás kérdése azonban még mindig nem rendeződött  - derül ki a Bors cikkéből.

Amikor még szent volt a béke
Forrás: Ripost

A házaspár egykori közös házában most Suzy él a kislányával. Jolly azt szerette volna, ha eladják és elfelezik az árát, de Suzy erről egészen mást gondol, egyelőre nem költözött ki, és semmi nem is utal arra, hogy mostanában így tenne. 

A Bors információi szerint még mindig nyitott a kérdés, így Jollyt és Suzyt is megkeresték: sikerül-e valamikor megállapodniuk. 

Jolly udvariasan csak annyit mondott, hogy véleménye szerint ez magánügy, amiről nem kell a nyilvánosságot tájékoztatnia. 

Suzy pedig így nyilatkozott: "Mindig jólesik, ha érdeklődnek a hogylétünk felől. Szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy a volt férjemmel sikerült egy kölcsönös tiszteleten alapuló, jó viszonyt kialakítanunk, hogy a kislányunk a legkevésbé se sérüljön az elválásunk miatt. Bár tudjuk, hogy a rajongók szívesen lesnek be a kulisszák mögé, arra kérem őket, hogy a magánéleti kérdéseinket hadd rendezzük le ketten egymás között, a kíváncsi tekintetektől távol."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában